Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ: ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ BURBERRY ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ RICARDO TISCI

ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ: ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια καλιφορνέζα στο Λονδίνο

Τρεις μήνες απείχε από τις πασαρέλες η διάσημη καλιφορνέζα supermodel Κένταλ Τζένερ και στην Εβοδμάδα Μόδας του Λονδίνου ήταν μεγάλη είδηση πως συμμετείχε στην επίδειξη του ανανεωμένου οίκου Burberry τιμώντας την «αλλαγή σκυτάλης», δηλαδή το νέο διευθυντή- «chief officer» Ricardo Tisci. Tο κοινό είχε να απολαύσει τη μελαχρινή καλλονή από την επίδειξη της Donatella Versace τον περασμένο Ιούνιο, ενώ στα πρόσφατα σόου της Νέας Υόρκης εθεάθη μονάχα front row.

H 22χρονη Κένταλ ξεσήκωσε τους φωτογράφους με χαρακτηριστικό σύνολο Burberry σε απόλυτη μπεζ μονοχρωμία (trench γαρνιρισμένη με αλυσίδα, πουκάμισο και παντελόνι, ενώ τη χειροκροτούσε η αδελφή της reality queen Κιμ Καρντάσιαν με το σύζυγό της ράπερ Κάνιε Γουεστ και την κόρη τους Νορθ. (Θυμίζουμε πως ο Tisci είχε στενές σχέσεις με τη φαμίλια Καρντάσιαν από παλιά ενώ είχε σχεδιάσει το νυφικό της Κιμ).

Μαζί με την Κένταλ περπάτησαν πάντως και άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι Νατάλια Βοντιάνοβα, Iρίνα Σάικ, Ζουρντάν Νταν, Στέλα Τέναντ. Η Daily Mail σημείωσε πάντως πως η αμερικανίδα γκεστ σταρ απέσπασε χαμόγελο και από την Αννα Γουίντουρ! Ο Tsci επένδυσε πάρα πολύ στο μπεζ, άλλαξε σε ριγέ το περίφημο καρό Burberry, παρουσίασε νέο λογότυπο και υπογράμμισε ότι προτιμάει τη «relaxed λογική» με χαλαρά μεταξωτά πουκάμισα και παντελόνια, φαρδιά μπλουζάκια και εγγλέζικα prints. Επιπλέον ενσωμάτωσε στη συλλογή για το επόμενο καλοκαίρι άφθονο βρετανικό streetwear. Το ντεμπούτο του στο brand έγινε μετά τη 17χρονη διεύθυνση του Christopher Bailey που θεωραείται πως έκανε την εταιρεία ξανά μοντέρνα. Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View