Οι άνθρωποι της «Ανόδου» μας ξεναγούν στο νέο τους φροντιστήριο στο Ρίο

Αγορά

Με την ίδια «συνταγή» της επιτυχίας

12/09/2018 16:58

Μοιραστείτε το άρθρο:


Διαβάστε ακόμα
Βρέθηκε χρηματοδότηση για τα έργα του ΧΥΤΑ Φλόκα
Διαβάστε επίσης
Φαγοπότι εκατομμυρίων σε ξενοδοχεία της χώρας – Μονάδα στη Δυτική Ελλάδα καλείται να επιτρέψει 1,2 εκατ. ευρώ από επιδότηση Απίστευτες απάτες
Φαγοπότι εκατομμυρίων σε ξενοδοχεία της χώρας – Μονάδα στη Δυτική Ελλάδα καλείται να επιτρέψει 1,2 εκατ. ευρώ από επιδότηση
Οι άνθρωποι της «Ανόδου» μας ξεναγούν στο νέο τους φροντιστήριο στο Ρίο Με την ίδια «συνταγή» της επιτυχίας
 

19 χρόνια λειτουργίας, 4.595 υποψήφιοι, 4.503 νέοι φοιτητές, ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%. Αυτά είναι σε πρώτη ανάγνωση κάποια από τα αριθμητικά στοιχεία του Φροντιστηρίου «Άνοδος», που εδώ και χρόνια προετοιμάζει με επιτυχία μαθητές Λυκείου για την εισαγωγή τους στα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το ποσοστό των αριστούχων του φροντιστηρίου είναι υπερδιπλάσιο από τον πανελλαδικό μέσο όρο.

Κατά συνέπεια η «Άνοδος» είναι το φροντιστήριο με την καλύτερη αναλογία μαθητών - εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το πλέον όμως, εντυπωσιακό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι οι μαθητές που επέλεξαν το φροντιστήριο «Άνοδος» στην συντριπτική τους πλειοψηφία επιτυγχάνουν σε σχολές που αποτελούν τις πρώτες τους προτιμήσεις!

Οι άνθρωποι του φροντιστηρίου «Άνοδος», υπό την διεύθυνση των καθηγητών Νίκου Άκουρου, Σπήλιου Καλύβα και Δημήτρη Καρανάσιου, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο – σημαντικό – βήμα.

Εκτός από τα κεντρικά διδακτήρια, στη Γούναρη 57 στο κέντρο της Πάτρας, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα νέο φροντιστήριο στο Ρίο, στην οδό Ζωγράφου 10 (τηλ.: 2611810292).

Η επιλογή της περιοχής δεν έγινε τυχαία. Οι άνθρωποι του φροντιστηρίου με την τεράστια εκπαιδευτική εμπειρία που διαθέτουν πλέον, γνωρίζουν ότι η ευρύτερη περιοχή στο Ρίο, έχει υψηλό επίπεδο μαθητών και ότι έλειπε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που να παρέχει φροντιστηριακή εκπαίδευση για όσους επιζητούν κάτι καλύτερο από ένα «ιδιαίτερο» αμφιβόλου αξιοπιστίας και από ένα «παραδοσιακό» τμήμα φροντιστηριακής εκπαίδευσης δεδομένων προδιαγραφών.

Η σύγκριση με τα «ιδιαίτερα» μαθήματα και τα «παραδοσιακά» τμήματα των φροντιστηρίων, έχει και αυτή την ιδιαίτερη σημασία της. Και αυτό διότι, στην «Άνοδο» γνωρίζουν ότι ένας μαθητής μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο δυνατόν μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Η βασικότερη ίσως είναι η οργάνωση των κατάλληλων τμημάτων. Ένα τμήμα με περιορισμένο αριθμό μαθητών, ομοιογενές και με διδάσκοντες που έχουν συσσωρευμένη εμπειρία ετών από χιλιάδες μαθητές είναι η συνταγή της επιτυχίας!

Και αυτό επιτυγχάνεται στους νέους χώρους των διδακτηρίων της «Ανόδου» στο Ρίο.

Οι χώροι σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες, με ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες σε φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον, με κλιματιζόμενους και φωτεινούς χώρους και με χρήση νέων τεχνολογιών που ενσωματώνονται στην εκπαιδευτική διαδικασία και δίνουν στον έμπειρο καθηγητή περισσότερες δυνατότητες οργάνωσης και παρουσίασης του μαθήματός του.

Φυσικά, οι έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές της «Ανόδου», όπως και στην Πάτρα, έτσι και στο Ρίο, ακολουθούν ένα σωστά οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών που παρέχει στους μαθητές τους τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η διδασκαλία είναι στηριγμένη σε πρότυπες μεθόδους ολοκληρωμένης προσέγγισης της γνώσης. Όπου μάλιστα κρίνεται απαραίτητο, το φροντιστήριο «Άνοδος» παρέχει ενισχυτική διδασκαλία ατομικά σε κάθε μαθητή (π.χ. για κάλυψη κενών). Απαραίτητο εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια είναι οι σημειώσεις του φροντιστηρίου, οι οποίες προσεγγίζουν διεξοδικά όλη την ύλη και παράλληλα είναι ευέλικτες και εύχρηστες, συμπληρώνοντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχολικά εγχειρίδια.

Παράλληλα η «Άνοδος» οργανώνει και ενημερωτικές ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού «Employ», ενώ οι μαθητές έχουν πρόσβαση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στη διαδικτυακή εφαρμογή επαγγελματικού προσανατολισμού της εταιρείας «Εmploy».

Καθώς η προετοιμασία για τις εξετάσεις δημιουργεί συχνά αυξημένο άγχος στους μαθητές, οι καθηγητές της «Ανόδου» γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του ψυχολογικού παράγοντα, τους παρέχουν συνεχή ψυχολογική υποστήριξη και είναι πάντα στο πλευρό τους κάθε στιγμή της διαδικασίας προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Όλα τα παραπάνω, δηλαδή οι έμπειροι καθηγητές, η σύνθεση των τμημάτων, οι ιδανικές συνθήκες στον χώρο και τις αίθουσες, οι πρότυπες μέθοδοι διδασκαλίας,, η ενισχυτική ατομική διδασκαλία, ο επαγγελματικός προσανατολισμός καθώς και η ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών είναι που οδηγούν στις μεγάλες επιτυχίες του φροντιστηρίου «Άνοδος».

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 12/09/2018 16:58

Τυπώθηκε: 21/02/2019 10:27

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/499682

thebest.gr © 2019


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χιόνια στην Πάτρα το Σάββατο προβλέπουν το meteo και το windy! Θα είναι ιστορικός ο χιονιάς; Χιόνια στην Πάτρα το Σάββατο προβλέπουν το meteo και το windy! Θα είναι ιστορικός ο χιονιάς;
Θα είναι ...ιστορικός ο χιονιάς του προσεχούς Σαββατοκύριακου; Οι μετεωρόλογοι απαντούν... Θα είναι ...ιστορικός ο χιονιάς του προσεχούς Σαββατοκύριακου; Οι μετεωρόλογοι απαντούν...
Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 20 & την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 20 & την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019
Ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε για την ερωτική σχέση με τον Γκλέτσο! Ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε για την ερωτική σχέση με τον Γκλέτσο!
Η φρενίτιδα για το "Casa de Papel" κατέλαβε το Πατρινό Καρναβάλι! Χιλιάδες θα παρελάσουν ως ...ληστές - ΦΩΤΟ Η φρενίτιδα για το "Casa de Papel" κατέλαβε το Πατρινό Καρναβάλι! Χιλιάδες θα παρελάσουν ως ...ληστές - ΦΩΤΟ
Πάτρα: Αλλάζουν όψη οι σκάλες της Αγίου Νικολάου -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Πάτρα: Αλλάζουν όψη οι σκάλες της Αγίου Νικολάου -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο του Κωνσταντίνου Κόμπλα Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο του Κωνσταντίνου Κόμπλα
Δρόμοι της Πάτρας γέμισαν... πετρέλαιο κι "έφευγαν" ένα μετά το άλλο τα δίκυκλα  στις στροφές - ΦΩΤΟ Δρόμοι της Πάτρας γέμισαν... πετρέλαιο κι "έφευγαν" ένα μετά το άλλο τα δίκυκλα στις στροφές - ΦΩΤΟ
Αποστρατεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ο Θανάσης Παπανικολάου - Οι τοποθετήσεις των Ταξίαρχων Αποστρατεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ο Θανάσης Παπανικολάου - Οι τοποθετήσεις των Ταξίαρχων
Φαγοπότι εκατομμυρίων σε ξενοδοχεία της χώρας – Μονάδα στη Δυτική Ελλάδα καλείται να επιτρέψει 1,2 εκατ. ευρώ από επιδότηση Φαγοπότι εκατομμυρίων σε ξενοδοχεία της χώρας – Μονάδα στη Δυτική Ελλάδα καλείται να επιτρέψει 1,2 εκατ. ευρώ από επιδότηση