Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άρπαξαν τα ξημερώματα το χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείου –Χτύπησαν τον φύλακα- Τρεις οι ληστές που ήταν όμως λιγάκι... άτυχοι

Πάτρα: Άρπαξαν τα ξημερώματα το χρηματοκ...

Στην περιοχή του Ρίου

10:15 Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση του thebest.gr οι δράστες της ληστείες ήταν τρεις. Εισήλθαν ξαφνικά στον χώρου του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην παραλιακή του Ρίου, ακινητοποίησαν τον φύλακα, ασκώντας του σωματική βία και στην συνέχεια αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο διαστάσεων 60Χ70.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του φύλακα, ο οποίος ενημέρωσε και τις Αρχές, οι δράστες διέφυγαν με τα πόδια. Η Αστυνομία ερευνά εάν είχαν κάποιο συνεργό που να τους περίμενε με όχημα λίγο πιο πέρα καθώς ήταν αδύνατο να το μεταφέρουν μακριά με τα χέρια. Για κακή τους τύχη όμως το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4:00 στα ξημερώματα.

Σε σχετική της ανακοίνωση η τοπική ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

"Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, σε ξενοδοχείο στο Ρίο Πατρών, άσκησαν σωματική βία σε φύλακα και αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών."

 

 

9:30 Ληστεία σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες  τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας. Σύμφωνα με την σχετική καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία οι δράστες επιτέθηκαν στον φύλακα τον οποίο και χτύπησαν και μετά πήραν το χρηματοκιβώτιο.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου η οποία ουσιαστικά επιβεβαίωσε το περιστατικό ωστόσο, στην παρούσα φάση, δεν ήταν σε θέση να δώσουν λεπτομέρειες.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις