Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πατρινή "κούκλα" Χρύσα Ανδρουτσοπούλου, ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα, στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Earth 2018 - ΦΩΤΟ

Η πατρινή "κούκλα" Χρύσα Ανδρο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Είναι 24 χρονών και ετοιμάζει βαλίτσες για τον διαγωνισμό Miss Earth 2018

Είναι πτυχιούχος χημικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και προκαλεί χημικές αντιδράσεις ακόμη και στο πέρασμά της. Ο λόγος για την πανέμορφη Χρύσα Ανδρουτσοπούλου η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον διαγωνισμό ομορφιας Miss Earth 2018.

Η Ελλάδα επιστρέφει στην εκδήλωση Miss Earth μετά από εννέα χρόνια απουσίας, καθώς η Χρύσα Ανδρουτσοπούλου είναι η νέα υποψήφια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα για το 2018. Ο διαγωνισμός γίνεται Στις Φιλιππίνες. Στις 3 Νοεμβρίου είναι ο τελικός. Κάθε χρόνο οι διαγωνιζόμενες είναι περίπου 80-90.

Η Χρύσα διαδέχεται τη Miss Earth, Ελλάδα 2009 Τριανταφυλλιά Σαραντινού που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Earth 2009.


Η Χρύσα είναι πατρινή, έχει ύψος 1,76 και κάνει ήδη το μεταπτυχιακό της στη δημόσια υγεία του τμήματος ιατρικής, μετά την απόκτηση του πτυχίου χημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Στον χώρο του μόντελινγκ δεν είναι καινούρια καθώς στέφθηκε αναπληρωματική ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ το 2017, ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο ΣΤΑΡ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2016.

Με την εμπειρία και την όμορφη εμφάνισή της, η νεαρή πατρινη σίγουρα θα αποδειχθεί ισχυρός ανταγωνιστής στη φετινή εκδήλωση Miss Earth.

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης του διαγωνισμού Miss Earth ανακοίνωσαν και επίσημα τα νέα της εκπροσώπησης της Χρύσας στις 14 Αυγούστου. Με την εμπειρία της την ομορφιά της και την κατάλληλη καθοδήγηση, τίθεται με σοβαρές προϋποθέσεις μεταξύ των άλλων διαγωνιζομένων για τον τίτλο της Miss Earth 2018.

Λίγο πριν τον διαγωνισμό MISS EARTH 2018 η Χρύσα μίλησε στο thebest.gr και απάντησε στις ερωτήσεις μας:

- Πως νοιώθεις λίγο πριν τον διαγωνισμό Miss Earth;

- Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Σίγουρα είμαι αγχωμένη γιατί θα ήθελα να φέρω μια καλή θέση για την Ελλάδα. Αλλά από την άλλη πλευρά, νιώθω χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να λαβω μέρος σε παγκόσμιο διαγωνισμό. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω ότι το Miss Earth δεν είναι ένας απλός διαγωνισμός ομορφιάς, αλλα προωθεί ταυτόχρονα και την περιβαλλοντική συνείδηση.

- Ποιο πιστεύεις πως είναι το πιο δυνατό σου "όπλο" απέναντι στις άλλες υποψήφιες των ξένων χωρών;

- Ίσως πιστεύω πιο πολύ σ αυτόν τον διαγωνισμό, μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το μεταπτυχιακό μου είναι πάνω στη δημόσια υγεία, με κατεύθυνση το περιβάλλον.

- Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου αν κερδίσεις τον διαγωνισμό και ποια αν δεν τον κερδίσεις;

- Αν δεν κερδίσω, θα είναι μια εμπειρία ζωής, και θα συνεχίσω με τις σπουδές μου. Αν κερδίσω θα προσπαθησω να προωθησω τη χωρα μου και να γίνω πρέσβειρα του περιβάλλοντος.

- Τι είναι αυτό που πιστεύεις πως σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο;

- Η κοινωνικότητα. Μου αρέσει να γνωρίζω καινούργιο κοσμο, καινούργιες κουλτούρες, να ταξιδεύω και να αποκτώ όλο και περισσότερες γνώσεις.

- Πιστεύεις στο φλερτ έτσι όπως γίνεται σήμερα και ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για σένα;

- Δε μου αρέσει το φλερτ όπως γίνεται στη σημερινή εποχή, μέσα από τα social media, και οταν βρεθούν στο ίδιο μέρος να μην έρθουν να μιλήσουν καν. Αν σου αρέσει μια κοπέλα, είναι ωραίο να πας να της μιλήσεις από κοντά.

- Τι σε εξοργίζει και αντίστροφα, τι σου προκαλεί χαρά;

- Γενικα δε θυμώνω ευκολα σαν άνθρωπος. Ίσως το μόνο που με εξοργίζει είναι όταν κάποιος δεν είναι ειλικρινής μαζί μου. Από την άλλη πλευρά μου δίνει χαρά να βλέπω τους ανθρώπους που αγαπώ να έχουν υγεία και να είναι ευτυχισμένοι.

- Τρείς ευχές σου, που θα ήθελες να γίνουν πραγματικότητα;

- 1. Να είναι πάντα υγιείς οι άνθρωποι που με αγαπούν και αγαπώ.
2. Να βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση που έχει αναγκάσει πολλούς νέους και πολλούς φίλους μου να αναζητήσουν δουλειά στο εξωτερικό.
3. Να κερδίσω στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight