Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΖ ΣΕΞΙ ΚΙΤΣ ΣΤΑ 21α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ – ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΖ ΣΕΞΙ ΚΙΤΣ ΣΤΑ 21α ΓΕΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ψάχνοντας για καλό γούστο

Η μικρότερη αδελφή της πάμπλουτης φαμίλιας Καρντάσιαν, Κάιλι, το πρώην ασχημόπαπο που εξελίχθηκε σε δισεκατομμυριούχο της ομορφιάς χάρη στα δημοφιλέστατα προιόντα Kylie Cosmetics γιόρτασε οικογενειακώς τα 21α γενέθλιά της στο πολύ μοδάτο κλαμπ Delilah στο δυτικό Χόλιγουντ. Εκεί ήταν όλα ροζ, από την πρόσοψη μέχρι τα μπαλόνια, τις τοιχογραφίες, τα ρούχα της οικοδέσποινας και της ξακουστής αδελδής της Κιμ. Η τούρτα ήταν Barbie και παντού υπήρχαν συνθήματα από ροζ «νέον».  Όπως πάντα οι σέλφι φωτογραφίες  ασταμάτητες, το μακιγιάζ βαρύ, οι αισθητικές επεμβάσεις εμφανείς  και οι σιλουέτες «υπογραμμισμένες». Στον κόσμο των Καρντάσιαν όλα «σηκώνουν» αναβάθμιση όσο «πλαστική» κι αν φαντάζει….

 

Στην εορτάζουσα, που πρόσφατα απέκτησε μωρό, τραγούδησε ο σύντροφός της  Τράβις Σκοτ και παρευρέθηκε ο πρώην φίλος της αφελφής της Κένταλ  και σταρ του ΝΒΑ Μπεν Γκρίφιν. Τα «χρόνια πολλά» ευχήθηκαν και οι φίλες μοντέλα  Γουίνι Χάρλοου και Μπέλα Χαντίντ.

 

Ολα τα κορίτσια της οικογένειας είχαν επιλέξει αποκαλυπτική ένδυση: Η Κάιλι φορούσε αρχικά ένα φούξια σατέν μίνι Dundas με ανοίγματα και μετά άλλαξε επιλέγοντας μια απαστράπτουσα, γκλίτερ ροζ φόρμα La Bourjoisie με τακούνια Louboutin.  H 39χρονη μεγαλύτερη αδελφή Κόρτνει ήταν στις ομορφιές της με λούρεξ μοβ μίνι La Perla και η 37χρονη Κιμ με ένα ασφυκτικό sur mesure mini dress που πρόβαλε στο έπακρο της καμπύλες της. Η 34χρονη Κλόε έδωσε το παρόν με ασημένιο σύνολο (σαν ντισκομπάλα). Η 22χρονη Κένταλ ήταν η πιο stylish με βινίλ στράπλες και αξεσουάρ Prada. Η επονομαζόμενη mamager, δηλαδή η 62χρονη μετέρα τους ντύθηκε με Bamain φόρμα και κρατούσε τσάντα Gucci συνοδευμένη από τον 39χρονο σύντροφό της Κόρει. Αφαντος όπως συνήθως ο 31χρονος αδελφός τους Ρομπ, που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια προβλήματα βάρους και κατάθλιψης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View