Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Σβήνουν" οι ελπίδες- Ανάμεσα στους 88 νεκρούς βρέθηκαν οκτώ από τους αγνοούμενους της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική

"Σβήνουν" οι ελπίδες- Ανάμεσα ...

Ανείπωτος θρήνος

Όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών για τους αγνοομένους της φονικής πυρκαγιάς της Ανατλικής Αττικής τόσο λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθούν κάποιοι ζωντανοί. Από τα ξημερώματα του Σαββάτου η είδηση για τα δίδυμα αγγελούδια που προστέθηκαν στην λίστα των νεκρών εξανέμισαν τις όποιες προσδοκίες υπήρχαν στην κοινή γνώμη αλλά και στους διασώστες που συνεχίζουν με τον ίδιο εντατικό ρυθμό τις έρευνες τους.

Το πρωί ταχτοποιήθηκε και η σορός ενός ακόμα παιδιού, του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου για τον οποίο επίσης υπήρχαν βάσιμες ελπίδες να βρεθεί ζωντανός. Ούτε αυτό όμως επιβεβαιώθηκε.

Νεκρός βρέθηκε ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος - Χάθηκε στις φλόγες στο Μάτι

Τραγικός επίλογος γράφτηκε και για την 50χρονη Ελένη Σαρίεβα που διέμενε σε εξοχικό σπίτι φίλης της στο Κόκκινο Λιμανάκι. Η ιατροδικαστική υπηρεσία ταυτοποίησε τη σορό της όπως επίσης και τις σορούς της 35χρονης Πόπης Σιαπκαρά που οι δικοί της αναζητούσαν με αγωνία μετά τη φονική φωτιά στο άτι αλλά και του 40χρονου Σπύρου Κάκαρη.

Νεκρή από τις φωτιές η 35χρονη Πόπη Σιαπκαρά – Αφήνει πίσω της ένα τρίχρονο παιδί


Νεκρές οι δίδυμες αδελφές Φιλιπποπούλου - Βρέθηκαν αγκαλιασμένες με τον παππού και τη γιαγιά τους. Η είδηση της ταυτοποίησης των σορών των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, την περασμένη Δευτέρα, σόκαρε το ολόκληρη την χώρα.

Ο Αρκάς αποχαιρετά τις δίδυμες αδελφές με ένα σκίτσο

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, Γιώργο Τσούκαλη, τα δίδυμα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις