Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι αστυνομικοί και η σύντροφος άνοιξαν την πόρτα του 62χρονου, που απειλούσε ν΄αυτοκτονήσει, στο σπίτι του στην Πάτρα

 Οι αστυνομικοί και η σύντροφος άνοιξαν ...

Μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Είκοσι συν μία ώρες διήρκησε η οχύρωση του 62χρονου, στο διαμέρισμά του, στην Έξω Αγυιά της Πάτρας, με τους διαπραγματευτές της αστυνομίας να φτάνουν ως εξαντλήσεως,προκειμένου να μην κάνει πράξη την απειλή του να αυτοκτονήσει.

Παρόντες ήταν και οι ψυχολόγοι της αστυνομίας, σε αυτό το "θρίλερ" που ευτυχώς είχε αίσια έκβαση.

Ο άνδρας είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του το όπλο και είχε εναποθέσει  φυσίγγια στο έδαφος και απειλούσε να θέσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ενώ μετά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις και τον προσεκτικό χειρισμό της ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας πείστηκε ν΄ανοίξει την πόρτα.

Το δικό της ρόλο προς το τέλος αυτής της πολύωρης ιστορίας έπαιξε και η σύντροφος του άνδρα, η οποία ήταν εκείνη που άνοιξε την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, μια και ο άνδρας είχε πειστεί να μην στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

 

Πάτρα: Πώς οι αστυνομικοί έπεισαν να παραδοθεί τον 62χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την επιχείρηση

 

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ είχαν από νωρίς ακροβολιστεί σε διπλανά μπαλκόνια, χωρίς όμως να γίνονται αντιληπτοί από τον 62χρονο, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να αντιδράσει σπασμωδικά.

Oι αστυνομικοί ήταν σε κατάσταση ετοιμότητας και μόλις ο 62χρονος εξαντλημένος από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις, συναίνεσε στο αίτημα των διαπραγματευτών να αφήσει το όπλο του και να παραδοθεί, οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλλαν στο διαμέρισμα και τον ακινητοποίησαν, λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις