Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξανά σε 10 χρόνια κάθειρξη ο γνωστός Πατρινός γιατρός για το θάνατο ασθενούς

Ξανά σε 10 χρόνια κάθειρξη ο γνωστός Πατ...

Ελήφθη εκ νέου σήμερα η απόφαση

Για τρίτη φορά εκδικάστηκε στα δικαστήρια της Πάτρας η υπόθεση του γνωστού γιατρού της πόλης που ενώ πρωτόδικα είχε αθωωθεί, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών στη συνέχεια τον καταδίκασε. Ο γιατρός κατέθεσε αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο και η δίκη ξανάγινε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο χωρίς όμως να αλλάξει κάτι επί της ουσίας αφού ο γιατρός καταδικάστηκε εκ νέου σε 10 χρόνια κάθειρξη.

"Επιστρέψτε μου την τιμή και την υπόληψή μου"- Ο γνωστός γιατρός της Πάτρας στο δικαστήριο για την υπόθεση που τον είχε οδηγήσει στη φυλακή

Η απόφαση ελήφθη με 6-1, με αυξημένη δηλαδή πλειοψηφία από ότι την προηγούμενη φορά. Ωστόσο και παρά την απόφαση ο γιατρός δεν επιστρέφει στις φυλακές αφού ήδη έχει μείνει πίσω από τα κάγκελα τρία χρόνια και θεωρείται ότι έχει εκτίσει κανονικά την ποινή του.

Θυμίζουμε ότι κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πιο συγκεκριμένα ότι τον Δεκέμβριο του 2002 προκάλεσε τον θάνατο ασθενούς "κλείνοντας του δύο φορές το οξυγόνο" αλλά και παρέχοντας του μεγάλη δόση καταστατικού φαρμάκου.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις