Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Oριστικά στο Ισραήλ και στο Τελ Αβίβ η Eurovision 2019

Oριστικά στο Ισραήλ και στο Τελ Αβίβ η E...

H EBU θα ανακοινώσει την πόλη και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού επισήμως τον Σεπτέμβριο

Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2019 θα διεξαχθεί στο Ισραήλ που νίκησε φέτος στην Πορτογαλία με τη Νέτα και το τραγούδι «Toy» και αυτό είναι πλέον οριστικό.  Μάλιστα, όπως γράφουν τις τελευταίες ώρες ξένα ΜΜΕ και μετέδωσε και η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι Epsilontv, η Ιερουσαλήμ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση για τη φιλοξενία του διαγωνισμού κι έτσι η Eurovision 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ.

«Η Ιερουσαλήμ αποσύρθηκε από τη φιλοξενία του διαγωνισμού και ο διαγωνισμός θα γίνει στο Τελ Αβίβ, στο Pavillion 2, το μόνο κλειστό στάδιο που υπάρχει στην πόλη αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα πως ο επόμενος διαγωνισμός της Eurovision είχε πιθανότητες να διεξαχθεί στην Κύπρο που ήρθε 2η στο φετινό διαγωνισμό με το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα. Όσον αφορά στο Ισραήλ, υπήρξε ένας «πόλεμος» για το αν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ ή την Ιερουσαλήμ -η νικήτρια είχε «επιλέξει» δια μικροφώνου την Ιερουσαλήμ το βράδυ του φετινού τελικού. Επισήμως, η EBU θα ανακοινώσει την πόλη και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει το zappit.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight