Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς θα "επιβιώσετε" σε μία... συναυλία- Πήγαμε, είδαμε, πάθαμε και μάθαμε

Πώς θα "επιβιώσετε" σε μία... ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Χρήσιμες συμβουλές

Καλοκαίρι δε σημαίνει μόνο ήλιος και θάλασσα αλλά και …συναυλίες. Μουσική, χορός και διασκέδαση είναι απόλυτα συνυφασμένα με την ανεμελιά και την καλή διάθεση που έχουμε το καλοκαίρι.

Τα μυστικά επιβίωσης σε μία συναυλία

Σίγουρα αυτό το διάστημα ο καθένας από εμάς θα παρακολουθήσει τουλάχιστον μια συναυλία και θα ακούσει από κοντά έναν αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Τι πρέπει όμως να προσέξει κανείς για να μη μετατραπεί μια τέτοια ωραία στιγμή σε μαρτύριο;

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας κάποιες μέρες πριν τη συναυλία.

Επισκεφτείτε κάποιο σημείο προπώλησης και με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε χρήματα (η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι χαμηλότερη), χρόνο και ορθοστασία αφού δε θα χρειαστεί να στηθείτε στην ουρά του ταμείου, έξω από τον χώρο της συναυλίας.

Προσπαθήστε να μην χάσετε την θέση σας στην ουρά της εισόδου και δείξτε υπομονή και ψυχραιμία αν κάποιος προσπαθήσει να σας την «κλέψει». Ο σαματάς και η φασαρία σε τέτοιους χώρους την ώρα αναμονής είναι συχνό φαινόμενο αλλά καθόλου ευχάριστό.

Υπομονή θα πρέπει να δείξετε και κατά τη διάρκεια της συναυλίας όταν κάποιος από τους ακροατές που θα στέκεται δίπλα σας απλώσει προς το πρόσωπο σας το χέρι με το οποίο θα κρατάει το αναμμένο του τσιγάρο, την μπύρα του ή οτιδήποτε άλλο. Απλά απομακρυνθείτε όσο γίνεται και αφήστε τον να το ζήσει.

Φορέστε πιο παλιά σας ρούχα και αθλητικά παπούτσια. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν επιλέξετε να φορέσετε κάτι καινούργιο, θα το μετανιώσετε.

Καλό είναι να έχετε εφοδιαστεί με νερό και αναψυκτικό που θα έχετε φυλάξει σε ειδικό τσαντάκι για να διατηρηθούν δροσερά.

Επίσης καλό θα ήταν να μην φοράτε τσάντα- σακίδιο στην πλάτη. Μέσα σε τόση φασαρία, κόσμο και στρίμωγμα δεν αποκλείεται να την «χάσετε».

Όλοι θέλουν να αποθανατίζουν στιγμές από τις συναυλίες. Κινητά, φωτογραφικές μηχανές, κάμερες... παίρνουν φωτιά. Χρησιμοποιήστε ένα από αυτά και μην υπερβάλετε. Σκοπός είναι οι στιγμές να υπάρχουν στη μνήμη σας. Για να το καταφέρετε μην αφήνετε την τεχνολογία νας σας αποσπάσει και να σας βγάλει από το "mood".

Στις συναυλίες βοηθάει να στέκεσαι δίπλα σε ανθρώπους που έχουν το ίδιο ύψος με εσάς. Εάν βρεθείτε ανάμεσα σε ψηλότερους... δε θα καταφέρετε να δείτε πολλά πράγματα.

Εάν θέλετε να φτάσετε μπροστά στη σκηνή και στον αγαπημένο σας καλλιτέχνη, τουλάχιστον κάντε το από τα πλάγια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που φτάνοντας στο κέντρο της σκηνής ασφυκτιούν και δεν έχουν τρόπο να απομακρυνθούν.

 

Όταν τελειώσει η συναυλία, περιμένετε να φύγει αρκετός κόσμος πριν πάρετε τον δρόμο τηε εξόδου έστι ώστε να αποφύγετε τον συνωστισμό.

Να θυμάστε ότι οι συναυλίες μπορεί να έχουν τις δυσκολίες τους αλλά είναι μια από τις πιο ωραίες εμπειρίες και αξίζουν τον... κόπο!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight