Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστικά λεωφορεία την Κυριακή από το πάρκινγκ Καλεντζώτης στο Πλατανόδασος του Καστελόκαμπου για τη δενδροφύτευση του δήμου

Αστικά λεωφορεία την Κυριακή από το πάρκ...

Αναχώρηση στις 10 το πρωί

Ο Δήμος Πατρέων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα προχωρήσει σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις στο Πλατανόδασος, στην Παραλία Δάφνες και στον Καστελλόκαμπο, την Κυριακή 3 Ιουνίου, στις 11 το πρωί.

Στις 10 το πρωί από το πάρκινγκ «Γιώργος Καλεντζώτης», θα αναχωρήσουν δύο αστικά λεωφορεία, για να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να συμμετέχουν στη δενδροφύτευση.

Ο δήμος Πατρέων καλεί "τα σχολεία, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τις οργανώσεις, τους κατοίκους και γενικά όλους τους ενδιαφερόμενους, να συμβάλλουν στην προσπάθεια να διαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί, έναν ακόμα παραμελημένο για δεκαετίες κοινόχρηστο χώρο, το Πλατανόδασος, σε όαση πρασίνου για τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

Έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δενδροφυτεύσεις με πλατάνια, αλμυρίκια και πικροδάφνες, φυτά που είναι αυτοφυή στις τοποθεσίες αυτές. Θα υπάρχει ξενάγηση από γεωπόνους του Δήμου, ενώ στο τέλος της δραστηριότητας θα μοιραστούν γλάστρες με λουλούδια στους μαθητές που θα συμμετέχουν".

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις