Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα διαμαρτυρία στην Πάτρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - ΜΑΤ στη Βότση - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Νέα διαμαρτυρία στην Πάτρα για τους ηλεκ...

Συμμετέχουν και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Oλοκληρώθηκε μια ακόμα διαμαρτυρία στο κέντρο της Πάτρας, για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Μέλη της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών,  φοιτητές, αντιεξουσιαστές , διαμαρτυρήθηκαν και αρχικά  συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου και εν συνεχεία στην οδό Βότση. Πληροφορίες ανέφεραν ότι θα διενεργούνταν δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχυρή, με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Αποχωρούν συγκεντρωμένοι από την οδό Βότση και κατευθύνονται στην πλατεία Γεωργίου και σε άλλα σημεία του κέντρου.

Συγκεντρωμένοι μετακινήθηκαν από την πλατεία Γεωργίου προς τη Βότση.  Η παρουσία της αστυνομίας είναι και σήμερα ισχυρή. Σύμφωνα με πλγροφορίες για σήμερα έχουν προγραμματιστεί δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Η Βότση είναι κλειστή. Δυναμεις των ΜΑΤ έχουν αναπτυχθεί και στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Βότση. Νωρίτερα οι συγκεντρωμενοι μετακινήθηκαν στο τμήμα της οδού μεταξύ Κανακάρη και Κορίνθου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και φωτο

Παρόντες στην κινητοποίηση και φοιτητές

Θα είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους , δεν κάνουμε πίσω, δήλωσε το μέλος της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών Γιωργία Σβιοβα

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς στην πλατεία Γεωργίου την οποία πραγματοποιεί η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών. Επίσης συμμετέχουν και άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας με ΜΑΤ στην οδό Βότση, όπου υπάρχουν συμβαιοολγραφεία και στην οποία θα κατευθυνθούν οι συγκεντρωμένοι από την πλατεία.

Η οδός παραμένει ανοικτή προς το παρόν.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς καλεί σήμερα η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών. Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί δυο πλειστηριασμοί. Η ΚΥΚΑ καλεί σε συγκέντρωση στη 1 το μεσημέρι στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

«Σήμερα είναι κάποιου συμπολίτη το σπίτι ή το μαγαζί αύριο θα είναι το δικό σου. Βγαίνουμε στον δρόμο για να μείνουμε στα σπίτια μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΥΚΑ.

Ξανά ΜΑΤ στο κέντρο της Πάτρας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα συναινέσουμε την καταλήστευση της λαϊκής περιουσίας τόνισε ο Τάσος Κοζομπόλης επίσης από την  Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις