Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός με τις στημένες παπαράτσι φωτογραφίες του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Χαμός με τις στημένες παπαράτσι φωτογραφ...

Η στάση που κρατάει το παλάτι

Δεν σταματούν τα προβλήματα, όπως φαίνεται, για τη μελόνυμφη Μέγκαν Μάρκλ. Λγες μέρες πριν τον γάμο τηςμε τον πρίγκιπα Χάρι, ο πατέρας της κατηγορήθηκε ότι συνεργάστηκε με κάποιον παπαράτσι προκειμένου να σκηνοθετήσει φωτογραφίες.

Ο Τόμας Μάρκλ ζει στο Μεξικό και κάποιο βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας τον δείχνει να ποζάρει σε ίντερνετ καφέ. Οι αποκαλύψεις έρχονται λίγες μέρες πριν το ταξίδι του στη Βρετανία για να γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι για πρώτη φορά.

Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ θα περάσουν χρόνο και με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον δούκα του Εδιμβούργου, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τη δούκισσα της Κορνουάλης και τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Αναμνήσεις από τις δύσκολες μέρες με την πριγκίπισσα Νταϊάνα


Μάλιστα το παλάτι του Κένσινγτον είχε προειδοποιήσει τα media να μη δημοσιεύσουν φωτογραφίες τους που τραβήχτηκαν υπό συνθήκες παρενόχλησης καθώς πέμεναν ότι δεν ήθελαν τη δημοσιότητα.

Κάποιες φωτογραφίες όμως του πατέρα της Μέγκαν προκάλεσαν υποψίες. Τον έδειχναν να διαβάζει ένα βιβλίο με τίτλο «Images of Britain», να του παίρνουν τα μέτρα για κουστούμι και να ψάχνει φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ σε ίντερνετ καφέ.

Η στάση που κρατάει το παλάτι

 

Η Mail της Κυριακής έδωσε στη δημοσιότητα και εικόνες από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας και συνεντεύξεις με το προσωπικό στο ίντερνετ καφέ και τους ράφτες στο Μεξικό. Υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες ήταν στημένες κατόπιν συνεννόησης .

Βέβαια το παλάτι του Κένσινγκτον, σύμφωνα με πηγή, προσέφερε στήριξη στον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ. «Θα συνεχίσει να κάνει παρεμβάσεις στα media από ανησυχία για την ασφάλειά του». Υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια και την ευημερία του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μετά το ταξίδι φωτογράφων στη γενέτειρά του λόγω του γάμου της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η κατάσταση αυτή φέρνει στο προσκήνιο αναμνήσεις από τις δύσκολες μέρες που έχει ζήσει η βασιλική οικογένεια με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και μητέρα του πρίγκιπα Χάρι.  Ο πρίγκιπας Χάρι είναι βαθιά προστατευτικός σε ό,τι αφορά τη Μέγκαν Μαρκλ από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους. Σε μια ηχηρή ανακοίνωσή του το 2016 έκανε λόγο για «κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης».

«Ξέρει ότι οι σχολιαστές θα πουν ότι αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει και ότι είναι μέρος του παιχνιδιού. Διαφωνεί έντονα. Αυτό δεν είναι παιχνίδι. Είναι η ζωή του και η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ» είχε σχολιάσει ο γραμματέας Τύπου του.

Πηγή: telegraph

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight