Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελληνικό χρώμα και στην συμμετοχή της Μολδαβίας στη Γιουροβίζιον - Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στη Σαντορίνη

Ελληνικό χρώμα και στην συμμετοχή της Μο...

Επίσης το τραγούδι στήνει επί σκηνής ο Φωκάς Ευαγγελινός

Εκτός από τη συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν με την Aisel, Ελληνικό χρώμα έχει και η φετινή συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision της Λισαβόνας. Η Μολδαβία που πέρυσι τα πήγε εξαιρετικά με το τραγούδι "Hey Mamma!" και τους SunStroke Project, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στη Γιουροβίζιον, φιλοδοξεί και φέτος στην Πορτογαλία να ξεχωρίσει και να κάνει μία αξιοσημείωτη εμφάνιση.

Η χώρα εκπροσωπείται από τους DoReDos, το σχετικό βίντεο κλιπ γυρίστηκε με υπέροχα πλάνα στην κοσμοπολίτικη και πανέμορφη Σαντορίνη ενώ το κομμάτι που έχει τον τίτλο «My lucky day – Η τυχερή μου μέρα» φέρει την υπογραφή του δαιμόνιου 51χρονου ερμηνευτή και μουσικού δημιουργού Philip Kirkorof που είναι Ρωσοβούλγαρος και της ομάδας του. Επίσης το στήσιμο του τραγουδιού επί σκηνής της Γιουροβίζιον έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός που στη Λισαβόνα υπογράφει και την σκηνοθεσία στο τραγούδι της Aisel για το Αζερμπαιτζάν που έχει συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Η Μολδαβία με το χαρούμενο και ρυθμικό «My lucky day» θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό της 12ης Μαΐου 2018, μέσα από την εμφάνιση της στο Β’ ημιτελικό του δημοφιλούς διαγωνισμού, την Πέμπτη 10 Μαΐου. Εμφανίζεται στην 7η θέση μεταξύ 18 χωρών.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Marina Djundiet, Eugeniu Andrianov και Sergiu Mita.

Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα με την Γιάννα Τερζή («Όνειρο μου») και η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego» που θα διαγωνιστούν στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 8 Μαΐου, θα έχουν την Πέμπτη 3/5 την 2η πρόβα τους στη σκηνή της Λισαβόνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight