Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ARITHMITIRI: ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ ΤΟ RE-OPENING PARTY

ARITHMITIRI: ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Υποδέχεται τους φίλους του bigger & better

To αγαπημένο, πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο Arithmitiri της πλατείας Ολγας επεκτάθηκε πρόσφατα, οπότε «παίζει» πια σε μεγαλύτερες διαστάσεις και πολύ ανανεωμένο στυλιστικά. Η δεύτερη σάλα που διαμορφώθηκε με τη design σφραγίδα του αρχιτεκτονικού γραφείου Façade ενισχύει την άποψη πως πρόκειται για ένα alternative grill στέκι, δηλαδή μια μεταμοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού σουβλατζίδικου. O νέος χώρος σε industrial ύφος που προστέθηκε στην αρχική αίθουσα αλλά και στο υπαίθριο κιόσκι απέναντι, γίνεται μάλιστα η αφορμή για ένα re-opening party αυτή την Παρασκευή 4 Μαΐου μετά τις 8 μ.μ. όπου θα προσφερθούν δροσερά κοκτέιλ και άφθονη μπύρα ενώ θα παίξει μουσική ο γνωστός dj Κωνσταντίνος Γεωργίου.

Φώτης Παπαχαραλάμπους, Τόλης Φωτεινάτος, Σπύρος Ηλιόπουλος θα υποδεχθούν όλους τους καλούς φίλους του Arithmitiri- παλιούς και καινούριους- για μια χαρούμενη, ανοιξιάτικη βραδιά, ιδανική για προπόσεις και «ψαγμένη» clubbing μουσική. Το πάρτι εγκαινίων επιμελείται διοργανωτικά ο Χάρης Παναγόπουλος της εταιρείας εκδηλώσεων Harris the Events. Θυμίζουμε πως το Arithmitiri δεν προσφέρει μόνο ένα ιδιαίτερο περιβάλλον στην κατηγορία του αλλά φημίζεται για την ποιότητα των υλικών του και τις σπιτικές γεύσεις του.

 

Πολλοί έχουν «κολλήσει» με τα ολόφρεσκα σουβλάκια (χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι, λουκάνικο, κεμπάπ)  τα χειροποίητα τυροπιτάκια ή φλογέρες, τις  αραβικές και κυπριακές πίτες,  τη μεγάλη γκάμα από σαλάτες με φοβερά dressings και βέβαια τις φρεσκοκομμένες πατάτες. Εννοείται πως γύρος, διάφορα ορεκτικά με φέτα, τζατζίκι, τυροκαυτερή, χαλούμι και άλλα πολλά είναι  πάντα εδώ. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στο Arithmnitiri μπορείς να ευχαριστηθείς πιάτα όπως: Burger με μπιφτέκι κοτόπουλο μαρούλι, παρμεζάνα σε καρυ σως... Σαλάτα με λευκό λάχανο,cranberries,σταφίδες και φιλέτο κοτόπουλο. Προτάσεις που δεν βρίσκεις αλλού!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View