Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίνα Λοτσάρη: "Είμαι 43 χρονών και το απολαμβάνω" - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Νίνα Λοτσάρη: "Είμαι 43 χρονών και ...

Το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία σε Φεστιβάλ ανά την Ελλάδα

Η γνωστή Πατρινή λυρική ερμηνεύτρια, ηθοποιός και performer Νίνα Λοτσάρη ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου «Στην Φωλιά των κου κου» στο κανάλι Star και μίλησε ανοικτά για όλα, ακόμα και για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της. Επίσης δεν δίστασε να πει και την ηλικία της.

«Θα αφεθώ στον έρωτα αν συνειδητοποιήσω ότι αυτός αξίζει να έχει τον έρωτα μου, αλλιώς πατάω διακόπτη. Έχω αναπτύξει έναν μηχανισμό που με έχει σώσει μπορώ να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά η λαμπερή καλλιτέχνιδα, η οποία τον περασμένο χειμώνα πήγε και για 3 μήνες στη Νέα Υόρκη ανοίγοντας τα καλλιτεχνικά της φτερά.

Ακόμα η Νίνα Λοτσάρη είπε ότι είναι 43 ετών προσθέτοντας: «Είμαι μία ασυμβίβαστη "diva". Αν θέλει κάποιος να με αποδεχτεί θα με αποδεχτεί όπως είμαι. Δεν "πουλάω" κάτι που δεν είμαι. Είμαι πολύ περήφανη για την ηλικία μου και μου αρέσει και την απολαμβάνω. Έχω κάνει τόσα πράγματα, παιδιά, καριέρα, γάμους, διαζύγια...».

Η Νίνα Λοτσάρη που φορούσε λευκή μοντέρνα παντελόνα και εμπριμέ πράσινη μπλούζα, αποκάλυψε επίσης τα προσεχή της σχέδια που περιλαμβάνουν μία καλοκαιρινή περιοδεία σε Φεστιβάλ της χώρας μ’ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια από το 1920 μέχρι σήμερα. Αναμένεται να παρουσιάσει το μουσικό αυτό πρόγραμμα και στην Πάτρα που είναι η γενέτειρα της. Θα είναι μόνη στη σκηνή πλαισιωμένη μόνο από τους μουσικούς της ορχήστρας της.

Η Νίνα Λοτσάρη ανέβασε και φωτογραφία με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ninalotsariofficial, γράφοντας το εξής σχόλιο: «Πόσο τ’αγαπάω αυτά τα παιδιά».

*Η Νίνα Λοτσάρη είναι και μαμά, έχει δύο κόρες, 13 και 7 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight