Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΧΑΙΚO «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ» ΣΤΑ MADWALK: ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΝΤΟΡΕΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΡΜΑΚΙ KOSTETSOS Η ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ Κ.Α. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΑΧΑΙΚO «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ» ΣΤΑ MADWALK: ΘΑΥΜ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολύ sexy τα δικά μας κορίτσια

Πολλά sexy outfits στα φετινά Madwalk στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, όπου η μουσική και η ελληνική μόδα ανεβαίνουν στη σκηνή με άκρως εντυπωσιακό τρόπο με πρωταγωνιστές celebrities της εγχώριας σοουμπιζ και  νεαρά μοντέλα πετυχαίνοντας ίσως το κορυφαίο fashionable event της χρονιάς. Σας διαλέξαμε στιγμιότυπα από τη σκηνή και το κόκκινο χαλί, με έμφαση στα «δικά μας» κορίτσια που φέτος ήταν πολύ αποκαλυπτικά.

Πρώτα πρώτα μας έκανε εντύπωση η πολύ λαμπερή και σε μεγάλες ομορφιές αιγιώτισσα ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέτα Παπαδημητρίου. Πάντα απίστευτα γυμνασμένη, σαγήνευσε στο κομμάτι “New Rules” πλαισιωμένη από χορεύτριες. Φορούσε αστραφτερή ολόσωμη δημιουργία Yvonne Boshniak που κατέληγε σε σορτσάκι. Στις αφίξεις του red carpet ανέδειξε και πάλι τα πόδια της με τιρκουάζ μίνι φορεματάκι BSB με κλος βολάν.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στα Mad Awards - ΦΩΤΟ

 

H επίσης αιγιώτικης καταγωγής Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού έδωσε το παρών με στράπλες λαμπερό «κορμάκι», διχτυωτό καλσόν, μπότες με κρύσταλλα και μπούκλες. Oλα είχαν ετικέτα Vasilios Kostetsos.

Η Θωμαίς Απέργη που έκανε τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματα στην πόλη μας, ήταν εκεί με λουλουδένιο, εφαρμοστό στράπλες της ελληνικής εταιρείας Axel.

Η Ελλη Κοκκίνου που συνδέεται με την Πάτρα λόγω της μητέρας της, βγήκε στη σκηνή με ένα ολοκέντητο, στενό ασημένιο μίνι φόρεμα Christina Zafeiriou που υπογράμμιζε τα «γραμμωμένα» πόδια της, ενώ στις αφίξεις στο κόκκινο χαλί πόζαρε με απλό ριγέ φορεματάκι από το Soho Soho. Τραγούδησε το κομμάτι “Get the party started” και καταχειροκροτήθηκε.

 

 

 

H MAIΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Βέβαια η οικοδέσποινα Μαίρη Συνατσάκη ήταν εκείνη που άλλαξε ρούχα τις περισσότερες φορές. Εφτασε στο χώρο του σόου με δημιουργία του ιταλικού brand MSGM και στη συνέχεια την είδαμε με κόκκινο «χιτώνιο» Stelios Koudounaris και κίτρινο ρετρό φόρεμα Vasilis Zoulias. Ακολούθησαν outfits BSB και Dimitris Petrou. H Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε το όλο θέαμα μαζί με τον τραγουδιστή του γκρουπ Melisses, Χρήστο Μάστορα. Στην εκκίνηση μάλιστα είπαν μαζί το τραγούδι “Bang Bang”.

Η πρώτη επίδειξη έφερε την υπογραφή του νοσταλγού της old Athens Vasilis Zoulias, του οποίου τα ρομαντικά άνθινα εμπριμέ ήταν μαγευτικά. Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν η μούσα του σχεδιαστή και στο red carpet και στη σκηνή τραγουδώντας «Είσαι ένα περιστέρι». Στην πασαρέλα, ανέδειξε φόρεμα Zoulias και η Ραμόνα του My style Rocks, όπως και η παλιά καλλονή Υακίνθη Καραβίτη.

Aπό τις άλλες εμφανίσεις, ξεχωρίσαμε την Ελένη Φουρέιρα που ήταν μια μεταλιζέ γοργόνα με φόρεμα Vrettos Vrettakos, την Demy που έφτασε με σατέν μάξι DVF και τραγούδησε με ρομαντική περιβολή Madame Shou Shou. Aρεσε πολύ η συλλογή του  Stelios Koudounaris με τη Ρένα Μόρφη να κλέβει την παράσταση ερμηνεύοντας ένα mix των τραγουδιών “Amando Mio” και “Γλυκιά μου Αγάπη”. Στο πλευρό του σχεδιαστή ήταν το πατρινό μοντέλο και συνεργάτης του Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος. Στο σόου Dimitris Petrou είδαμε το Σάκη Ρουβά να ξεσηκώνει το κοινό με το τραγούδι “Εγώ στα έλεγα ”.

 

Η BSB ενσωμάτωσε στο πρόγραμμα ένα special act με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τη Γιάννα Τερζή να ερμηνεύει το τραγούδι “Όνειρό μου” με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στη Eurovision. Mέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος θα δοθούν στο «Αναρρωτήριο Πεντέλης», παράρτημα του Ιδρυματος Μητέρα,

 

*Χτενίσματα μοντέλων L’oréal Professionnel Paris, μακιγιάζ MAC Cosmetics, nail looks από την Essie. Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς ήταν η Serkova Vodka. Δείτε φωτογραφίες και από τη σκηνή και από το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View