Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

SKORDALIA PARTY ΑΝΗΜΕΡΑ 25ης ΜΕ LIVE ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΙΑΚΩΒΙΔΗ. ETOIMAZONTAI ΔΕΟΝΤΩΣ ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, SEMELI, W EVENTS

SKORDALIA PARTY ΑΝΗΜΕΡΑ 25ης ΜΕ LIVE ΤΟΥ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Γέλα μου» μετά την παρέλαση

Το γοητευτικό ερμηνευτή και τραγουδοποιό Πέτρο Ιακωβίδη, περιζήτητο την τελευταία τριετία στη νυχτερινή Αθήνα, θα καλωσορίσει στο W Events της παραλιακής του Ρίου την ερχόμενη Κυριακή, 25 Μαρτίου, ανήμερα του εορτασμού της εθνικής επετείου, ο αγαπητός party expert και event planner Χάρης Παναγόπουλος. Oπως μάθαμε, ο Πέτρος θα είναι ο guest star του καθιερωμένου πλέον Skordalia Party που θα ξεκινήσει μετά τις 6 μ.μ. συγκεντρώνοντας πολύ και γνωστό κόσμο.

 

 

Tο Skordalia Party είναι πια συνδεμένο με την ημέρα διατηρώντας και ανανεώνοντας τους οπαδούς του. Όπως πάντα θα είναι «σημαιστολισμένο» λόγω 25ης και θα προσφέρει βακαλάο σκορδαλιά από το κέτερινγκ Semeli του Νίκου Σταυρόπουλου. Dj θα είναι ο G. Verriopoulos. Φέτος εμπλουτίζεται με ένα «ξεσηκωτικό» live εφόσον ο Χάρης Παναγόπουλος παρακολουθεί πάντα το τοπίο της διασκέδασης στην πρωτεύουσα και γενικότερα στην επικράτεια.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έγινε γνωστός από τα τραγούδια «Ερωτάς μου γίνε», «Αγκαλιά» και το δημοφιλέστατο «Κοριτσάκι μου» αλλά και από τις εμφανίσεις του πλάι στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Είχε προταθεί για βραβείο Mad ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης και έχει επίσης συνεργαστεί με το Stan και συναντηθεί στην πίστα με τους Πάολα, Μαζωνάκη, Γονίδη και Φουρέιρα. Λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδάει στο Fantasia για τη θερινή σαιζόν στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου καταφθάνει στην Πάτρα. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως το άσμα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού το έχει γράψει ο ίδιος. Στο W Events αναμένεται με όλη την ορχήστρα του. Στο ρεπερτόριό του θα απολαύσουμε παλιότερες δικές του επιτυχίες αλλά και τα νέα κομμάτια «Αποτυπώματα» και «Γέλα μου» μαζί με αγαπημένα τραγούδια άλλων τραγουδιστών.

* Απαραίτητες οι κρατήσεις θέσεων σε πάσα και καναπέδες. Στην είσοδο θα διατίθενται εισιτήρια των 10 ευρώ.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View