Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παρατείνονται οι παραστάσεις του «Cabaret» με τον Τάκη Ζαχαράτο έως την Κυριακή των Βαΐων

Παρατείνονται οι παραστάσεις του «Cabare...

Στο Παλλάς - Συμπρωταγωνιστεί η Τάμτα

Αναμενόταν ότι θα κάνει επιτυχία και να που αποφασίστηκε η παράταση των προγραμματισμένων παραστάσεων του μιούζικαλ “Cabaret”, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη που παρουσιάζεται στο Παλλάς στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα. Η παράσταση λοιπόν λόγω της μεγάλης εισπρακτικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας, θα συνεχιστεί έως και την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου 2018.

Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο Πατρινός σώουμαν Τάκης Ζαχαράτος στον ρόλο, όνειρο ζωής για τον ίδιο, του Κομπέρ. Πλάι του η Τάμτα, η οποία μάλιστα τον ερχόμενο Απρίλιο θα λάβει μέρος ως κριτής στο σώου X Factor της Γεωργίας.

Το «Cabaret» που μεταφέρθηκε στο σινεμά από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αποσπώντας 8 Όσκαρ ενώ στην Ελλάδα το πρωτοανέβασε η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1978 στο θέατρο Αλίκη της οδού Αμερικής, παίζεται όπως προείπαμε στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και σε πρωτότυπους στίχους της Αφροδίτη Μάνου.

Είναι μια εντυπωσιακή παράσταση – υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική!

Στο ρόλο του Κομπέρ ο Τάκης Ζαχαράτος & της Σάλι Μπόουλς η Τάμτα.

Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλι Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.

Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σούλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής  που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

Πρωταγωνιστούν και η Κορίνθια στην καταγωγή Κατερίνα Διδασκάλου, ο Τάσος Νούσιας, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Δήμητρα Λημνιού.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

Γιάννης Αθητάκης, Ζωή Βατίστα, Δημήτρης Γαλάνης, Μαρία Γεροδήμου, Νικόλαος Γκιούλης, Χριστίνα Ελληνοδέλη, Μαριάννα Μαυριανού, Έλενα Μεντζέλου, Δήμητρα Μεσιμερλή,  Ελευθερία Παρασκευά,  Αλεξάνδρα Σημαντήρη, Νικόλαος Σιώζος, Έυα Σταμάτη, Χριστίνα Τσουκάρη, Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Στράτος Χατζηδάκης.

Συμμετέχει 10μελής ορχήστρα υπό την Διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη.

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Άγγελος Μέντης

Διεύθυνση Ορχήστρας – Ενορχήστρωση: Αλέξιος Πρίφτης

Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Καρακωνσταντή

Διεύθυνση Επικοινωνίας : Μαργαρίτα Δρούτσα.

Ώρες και μέρες παραστάσεων

Τετάρτη: 19:00

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21:00

Κυριακή: 19:00.

Θέατρο Παλλάς

Αμερικής 9, Αθήνα

Τηλ. 210 3639343 & 210 3643671

Τιμές εισιτηρίων:

VIP ZΩΝΗ: 80 ευρώ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 50 ευρώ

Α΄ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ

Β΄ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ

Γ΄ ΖΩΝΗ: 15 ευρώ

Δ΄ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ

*Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις (τηλ. επικοινωνίας 210 3639343).

Ηλεκτρονική προπώληση, μέσω του δικτύου viva.gr και από ταμεία του Θεάτρου Παλλάς, τηλ. 210 3213100.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight