Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Έλενα Ζαβέρδα σε σεμινάριο εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης γυναικών στην επαρχία

Η Πατρινή Έλενα Ζαβέρδα σε σεμινάριο εκπ...

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι θα βρεθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η Πατρινή Έλενα Ζαβέρδα -Κίτρου καθώς θα μιλήσει στο πλαίσιο του Counting Stars. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εκπαιδεύει και ενδυναμώνει τις γυναίκες στην επαρχία της Ελλάδας σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

Ελένη Ζαβέρδα - Κίτρου: « Η τέχνη δεν είναι πολυτέλεια»

Στόχος του προγράμματος είναι να ενδυναμώσει 600 γυναίκες μέχρι το τέλος Μαρτίου. Αυτή τη στιγμή έχει επιτύχει το 75%

Ένα ιδιαίτερο σεμινάριο για τις γυναίκες από το Καρπενήσι αλλά και τα γύρω χωρία Φθιώτιδας και Ευρυτανίας με επίτιμη ομιλήτρια την διασημη σεφ Μαρία Λοη σε απευθείας μετάδοση από την Νεα Υορκη και πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές οι οποίες αγγίζουν απόλυτα το γυναικείο φύλο.

Η Ελένη Ζαβέρδα, είναι εικαστικός και παράλληλα ιδιοκτήτρια του Cosmetic Tatau στη Ρήγα Φεραίου και θα μας μιλήσει για το σπουδαίο έργο της.

Με σπουδές στο Βερολίνο, στην Ακαδημία Derma Contour άνοιξε στην Πάτρα το πρώτο κέντρο τατουάζ για ιατρική δερματοστιξία, και ένα απο τα ελάχιστα στην Ελλάδα, καθώς μόνο στην Αθήνα έχει αναληφθεί ανάλογη πρωτοβουλία.

"Το πρώτο πράγμα που με παρακίνησε να ασχοληθώ, ήταν η αποκατάσταση των θηλών σε γυναίκες που έχουν κάνει μαστεκτομή. Είναι συγκλονιστικό να δίνεις μια ακόμη ευκαιρία, να βλέπεις ότι τονώνεις την αυτοπεποίθηση κάποιου, ότι του δίνεις ιατρική και αισθητική διέξοδο στο πρόβλημά του. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ακόμη ευκαιρία, όχι μόνο για αυτούς αλλά και για μένα που εισπράττω αυτή την χαρά." αναφέρει. 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight