Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακίστηκαν οι δύο Αλγερινοί για τις κλοπές στο Πατρινό Καρναβάλι -"Αγκάλιαζαν" τα θύματά τους

Προφυλακίστηκαν οι δύο Αλγερινοί για τις...

Ελεύθερες οι δυο γυναίκες και ο τρίτος Αλγερινός

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Πατρών δύο Αλγερινοί, που συνελήφθησαν μαζί με άλλα τρία άτομα, από την Ασφάλεια, στο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, για κλοπές κινητών και πορτοφολιών, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό.

Ο 22χρονος και ο 27χρονος θα πάρουν τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ ο 17χρονος επίσης Αλγερινός και οι δύο Ελληνίδες, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η σπείρα των Αλγερινών και των δύο γυναικών από την Ελλάδα, ήρθε οργανωμένη από την Αθήνα, με σκοπό να κλέψει. Τα μέλη της εκμεταλλεύονταν τον συνωστισμό , άπλωναν τα χέρια τους και έκλεβαν κινητά και πορτοφόλια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες φέροντας σακίδια πλάτης, προσκολλούσαν σε διερχόμενους πολίτες και προσποιούμενοι ότι παραπατούν, έπεφταν πάνω τους προσπαθώντας να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Κατά βάση οι άντρες δρούσαν με αυτό τον τρόπο , οι οποίοι συνελήφθησαν επ αυτοφώρο από άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά,  καθώς είχαν παρατηρήσει τις κινήσεις τους.

Οι γυναίκες εντοπίστηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο, οι οποίες φέρονται να παραδέχτηκαν αμέσως τη συνεργασία τους με τους Αλγερινούς.

Στην κατοχή των αλλοδαπών βρέθηκαν κάποια από τα κινητά, ενώ τα υπόλοιπα εντοπίστηκαν στο ξενοδοχείο, όπου ήταν οι γυναίκες.

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί οχτώ περιπτώσεις κλοπών.

 

Ήρθαν στο Πατρινό Καρναβάλι για να κλέψουν – Πώς δρούσε η σπείρα μέσα στον συνωστισμό

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις