Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Όσα χρειάζεστε για το αυτοκίνητο σας στο Auto Parking της Γεροκωστοπούλου!

Όσα χρειάζεστε για το αυτοκίνητο σας στο...

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει

Όλα όσα χειάζεται κανείς για το αυτοκίνητο του μπορεί αν βρει στο AutoParking της Γεροκωστοπούλου. Πρόκειται για ένα στεγασμένο κτίριο έξι ορόφων που είναι σε θέση να παρέχει προστασία, άνεση και ασφάλεια στα οχήματά σας.

Με 24ωρο κλειστό σύστημα παρακολούθησης (CCTV) και κεντρικό σύστημα διαχείρισης λειτουργίας και ασφάλειας του κτιρίου, το όχημά σας είναι απόλυτα προστατευμένο και ασφαλές.

Παρκάροντας το όχημα σας στο Auto Parking Patras αυτόματα γίνεται εύκολη η πρόσβαση σε τράπεζες, Δημόσιες και Ιδιωτικές Υπηρεσίες σε καταστήματα καθώς και καφέ – μπαρ – εστιατόρια.

Αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα ή ποδήλατο παραμένει στο χώρο μας απόλυτα ασφαλές για όσο χρόνο εσείς θελήσετε!

Στο Auto Parking μπορεί να βρε κανείς...

Καύσιμα

Αμόλυβδη και DIESEL κίνησης με την ποιότητα της AEGEAN. Η ολοκληρωμένη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου της AEGEAN OIL που γίνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους, εξασφαλίζει ότι τα καύσιμα που πωλούνται κάτω από την επωνυμία της είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους.

Λιπαντικά Κινητήρων

Η σειρά λιπαντικών που θα βρείτε, αποτελείται από προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στον τομέα των ορυκτών και συνθετικών λιπαντικών, και καλύπτει όλες τις ανάγκες λίπανσης για κάθε εφαρμογή που απαιτείται (ΙΧ, SUV, Αυτόματα κιβώτια, 4Τ-2Τ, Μοτό κλπ).

Τα λιπαντικά Aegean παρασκευάζονται από διεθνή επιλεγμένα βασικά ορυκτέλαια και πρόσθετα, τα οποία  υπερκαλύπτουν τις πλέον σύγχρονες και απαιτητικές προδιαγραφές των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων (OEM) κατέχοντας τις επίσημες εγκρίσεις-πιστοποιήσεις τους (Approvals).

Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

Η περιποίηση του αυτοκινήτου σας είναι η ειδικότητα της Aut Parking, για αυτό και χρησιμοποιεί τις τελειότερες μεθόδους και τα πιο εκλεκτά αξεσουάρ, προκειμένου να προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές στην επιλογή ποιοτικών αξεσουάρ και αναλωσίμων για το όχημά σας.

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Η εξειδίκευση και η εμπειρία που διαθέτειεπιτρέπει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού οχημάτων που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Πλύσιμο & Καθαρισμός στο χέρι

Το Πλύσιμο στο χέρι αποτελεί την ιδανικότερη λύση, χωρίς να δημιουργεί λεπτές γρατζουνιές και δε φθείρει το βερνίκι, διατηρώντας την γυαλάδα του αμαξώματος και αφαιρούνται πιο εύκολα η σκόνη, η λάσπη, τα άλατα που δημιουργούνται από τη βροχή και ειδικά τα περιττώματα των πουλιών που αποτελούν τους δυσκολότερους εχθρούς του χρώματος!

Στις εγκαταστάσεις του Auto Parking Patras εξασφαλίζετε το ιδανικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας σε πολύ ιδανικές τιμές.

Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία υλικά καθαρισμού και γυαλίσματος, διασφαλίζουμε την άριστη προστασία και περιποίηση του χρώματος των αυτοκινήτων.

Εξειδικευμένο συνεργείο είναι πάντα στη διάθεσή σας για να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, αλλά και για να κάνει πράξη τον ιδανικό καθαρισμό για το όχημά σας.

Μια επίσκεψη στο χώρο είναι η καλύτερη απόδειξη των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει!

Γεροκωστοπούλου 12-16, Τ.Κ. 26221, Πάτρα

Tel: +30 2610271014

Fax:+30 2610271014

[email protected]

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά