Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα μυστικά του καφέ από το The Black Sheep Coffee

Τα μυστικά του καφέ από το The Black Sheep Coffee

Στην Φιλοποίμενος στην Πάτρα

Με σύμμαχο την πολυετή μας εμπειρία στον χώρο της εστίασης και κυρίως του καφέ, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας καφέ και στη συνέχεια το The Black Sheep Coffee (Φιλοιποίμενος 23).

Με την έμπειρη ομάδα μας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συλλογή των κόκκων καφέ, στο ψήσιμό τους και στην απόσταξή τους, ώστε να αναδύεται κάθε φορά η μοναδική γεύση και το ξεχωριστό άρωμα της κάθε ποικιλίας καφέ.

Η διαρκής ενασχόλησή μας με τον καφέ, από τη στιγμή της «γέννησής» του μέχρι το φλιτζάνι, στοχεύει στο να προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Ακολουθώντας τη διαδικασία του καβουρδίσματος, όλες οι ποικιλίες των καφέδων μας δοκιμάζονται από εξειδικευμένους baristi, οι οποίοι συμβάλλουν με την πολύτιμη γνώμη και γνώση τους στη διαμόρφωση του τελικού προφίλ ενός καφέ και παράλληλα προτείνουν και τις ιδανικές συνθήκες απόσταξής του.

Εκτός από τους baristi, οι καφέδες μας, προτού βγουν στην αγορά, προσφέρθηκαν και σε μυημένους πελάτες για γευστική δοκιμή και εντυπώσεις που βοήθησαν σημαντικά για να φτάσουμε σήμερα να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Πιστεύουμε πως τελικά η γνώμη σας, των πελατών μας είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και ερχόμαστε να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με τις ποικιλίες που σας προτείνουμε.

Ο ρόλος της The Black sheep Coffee είναι να διαδώσει και να αναδείξει την αξία του Speciality Coffee μοιράζοντας τα μυστικά μιας εξελιγμένης μονάδας παραγωγής καφέ. Πρώτα και πάνω από όλα σεβόμαστε στα πλαίσια του FairTrade τις τοπικές κοινωνίες, τους εργαζόμενους στις φυτείες και το περιβάλλον που οφείλουμε να διατηρήσουμε χωρίς να εξαντλούμε τους φυσικούς πόρους.

Αυτό που καθιστά τις ποικιλίες μας μοναδικές, είναι η υψηλότατη ποιότητα πράσινων κόκκων που ψήνουμε ως Speciality Roasters με εξειδικευμένες τεχνικές έτσι ώστε να αναδειχθούν σε εξαιρετικό βαθμό τα αρώματα & οι γεύσεις των πάντα φρεσκοψημένων καφέδων!

Σας προσκαλούμε λοιπόν να δοκιμάσετε τους μονοποικιλιακούς καφέδες του Black Sheep Coffee στην Φιλοποίμενος 23 δίπλα από τη Ρήγα Φεραίου η μέσω delivery στο χώρο σας  και να "ταξιδέψετε" μαζί μας στη Κολομβία, την Αιθιοπία, την Κόστα-Ρίκα, τη Γουατεμάλα και τη Βραζιλία.

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να απολαύσετε και στο σπίτι σας τις μοναδικές μας ποικιλίες σε συσκευασίες φρεσκοαλεσμένων κόκκων των 250gr που διατηρούν ανέπαφα τη μοναδική γεύση και το υπέροχο άρωμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά