Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

THE BLACK DAHLIA: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/2 ΤΟ ΝΕΟ, ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΑΡΤΙ ΣΕ VINTAGE STYLE ΣΤΟ BEAU RIVAGE

THE BLACK DAHLIA: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/2 ΤΟ ΝΕΟ, ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μαύρο dress code στη Ρήγα Φεραίου

Το κενό των αλλοτινών, επίσημων χοροεσπερίδων που σφράγισαν με απαράμιλλο, ρετρό στυλ την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού έρχεται να καλύψει το καινούριο, φιλόδοξο πάρτι «The Black Dahlia», που ετοιμάζουν με μεγάλο μεράκι οι λαμπερές και αγαπητές συμπολίτισσες Γωγώ Γιαννοπούλου και Αντωνία Μπουχάγιερ στο Beau Rivage της Ρήγα Φεραίου. Την ερχόμενη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου μετά τις 10 το βράδυ, μέσα σε ιδιαίτερη, «κινηματογραφική» ατμόσφαιρα οι σάλες με τους πέτρινους τοίχους και τη νοσταλγική αύρα θα μας γυρίσουν πίσω στο χρόνο.

 

Εμπνευση η νουάρ ταινία «The Black Dahlia –Η μαύρη ντάλια» αλλά και όλο το βαμπ ύφος της εποχής του ’40. Όπως αναφέρει η πρόσκληση, καλούμαστε να εισβάλουμε σε έναν κόσμο με αμαρτωλά πάθη και επικίνδυνα μυστικά, σκοτεινή πολυτέλεια και χαμηλά φώτα… Οι κυρίες  καλούνται να παραστούν με αμπιγιέ μαύρες τουαλέτες σε vintage style και οι κύριοι με βραδινά κοστούμια. Ο χώρος προετοιμάζεται με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, λες και πρόκειται για σκηνικό: μάθαμε για βελούδινες κουρτίνες, αμπαζούρ, οθόνη και άλλες deco παρεμβάσεις. Τα ποτά στο μπαρ θα έχουν επιλεγεί με προσωπική επιμέλεια των διοργανωτριών και το φαγητό θα είναι επίσης εκλεκτικό (από τονομπιφτεκάκια με σος ταρτάρ μέχρι ψωμάκια με μους σολωμού και μαύρο χαβιάρι και εκλεκτές γεύσεις με γαρίδες). Η όλη απόπειρα ξεφεύγει ξεκάθαρα από συνηθισμένες, εμπορικές πρακτικές διασκέδασης την αποκριάτικη περίοδο. Το Beau Rivage θα υποδεχθεί κόσμο που έχει κουραστεί από την πρόχειρη αισθητική της μασκαράτας και αρέσκεται σε ένα πιο προσεγμένο περιβάλλον με αυστηρό dress code, όπως συμβαίνει σε επίσημους χορούς που είναι καθιερωμένοι στο εξωτερικό.

 

Ψάξτε λοιπόν για σατέν, δαντέλες, φτερά, γουναρικά και παπιγιόν, «προβάρετε» το πιο μοιραίο σας χαμόγελο και αναπολήστε ημέρες που ο κόσμος «ντυνόταν αλλιώς» για να χορέψει στο Δημοτικό Θέατρο. Η πρωτοτυπία του εγχειρήματος είναι ήδη  talk of the town!

 

* Προσκλήσεις διατίθενται στο Beau Rivage. Tη μουσική του πάρτι έχει αναλάβει ο dj Θόδωρος Πίγκας με τη γενική εποπτεία του Παναγιώτη Σιαμπάνη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View