Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αχαγιά '82: Τα γενέθλια... φέρνουν τις νίκες!

Αχαγιά '82: Τα γενέθλια... φέρνουν τις νίκες!

Οι τούρτες συνοδεύονται με επιτυχίες

Η Αχαγιά '82 έχει 100% επιτυχία στα νικηφόρα αποτελέσματα στην παρουσία της στη Γ' Εθνική, όταν γιορτάζει γενέθλια. Τον περασμένο Φλεβάρη (6/2/2017) η Αχαγιά '82 πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Ακράτα. Στο τέλος του αγώνα, η διοίκηση έκανε έκπληξη στον Ισίδωρο Τσινόπουλο και στον Γιάννη Σταμόπουλο, που γιόρταζαν τα γενέθλιά τους.

Ο "αιώνιος" έφηβος της ομάδας, Νίκος Μοσχοβάκης πρόσθεσε έναν χρόνο στις μπασκετικές του και όχι μόνο εμπειρίες. Και μπορεί να υπήρξε ένα μικρό "μπέρδεμα" με τις τούρτες, ωστόσο οι Αχαγιώτες στις 19 Μαρτίου 2017 κέρδισαν στην έδρα τους, τον Κεραυνό Αιγίου.
Με νίκη γιόρτασε και ο Αλέξανοδρος Λυκούδης τα δικά του γενέθλια στις 14 Μαΐου 2017. Οι "κόκκινοι" νίκησαν τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και οι φίλοι του νεαρού αθλητή βρέθηκαν με τούρτα στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαγιάς, αναγκάζοντάς τον να σβήσει τα δικά του κεράκια.

Έναν χρόνο πρόσθεσε στο... ενεργητικό του και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Γεωργιόπουλος την ημέρα που η Αχαγιά 82 έδινε ένα σημαντικό ματς απέναντι στον Γλαύκο. Και φυσικά το αποτέλεσμα, δεν ήταν άλλο από τη νίκη.

Το σερί δεν χάλασε ούτε εκτός έδρας, αφού την περασμένη Κυριακή, σειρά είχε ο Παναγιώτης Ταρνάρης για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με την ομάδα, αλλά και τη νίκη με αντίπαλο τα Μελίσσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Η Αχαγιά '82 πήρε το ντέρμπι με τον Γλαύκο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports