Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην πλατεία Γεωργίου για τη βροχερή έναρξη του καρναβαλιού! -ΦΩΤΟ

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην πλατεία...

Το πρόγραμμα της μεγάλης βραδιάς

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες λίγο πριν την αυριανή έναρξη του καρναβαλιού στην πλατεία Γεωργίου. Η εξέδρα έχει στηθεί εδώ και κάποιες μέρες ενώ από το πρωί γίνεται η απαραίτητη προετοιμασία  έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα τη μεγάλη βραδιά!

Σύμμαχος μας, όπως φαίνεται, δεν θα είναι οκαιρός ο οποίος θα είναι άστατος και μάλλον... βροχερός!  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo.gr  θα βρέξει στην Πάτρα λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή!

Ισχυρής έντασης βροχή θα ταλαιπωρήσει τους Πατρινούς και το μεσημέρι ενώ η θερμοκρασία θα Κυμαίνεται από τους 9 έως τους 13 βαθμούς κελσίου.

Όπως και να χει...

" Η μέρα, η νύχτα

Το κρύο, η ζέστη

Δεν έχει σημασία για μας" !!!

Το πρόγραμμα

Μετά το καλωσόρισμα της παρουσιάστριας της τελετής Νατάσας Τραγουστή, οι φοιτητές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας θα χαιρετήσουν τον κόσμο της Πάτρας με καρναβαλικά τραγούδια.

Θα παρουσιάσουν με τον δικό τους τρόπο τρία πασίγνωστα τραγούδια: «Η καρδιά μου πονεί για σας» από την οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, «Ένα φιλάκι είναι λίγο» (το αυθεντικό σε στίχους του Ίκαρου και μουσική του Jose Francia, που ερμήνευσαν ο Τζίμης Μακούλης και αργότερα ο Λουκιανός Κηλαηδόνης) και την παραδοσιακή κεφαλλονίτικη καντάδα «Γιαλό γιαλό» και θα προθερμαίνουν το αποκριάτικο κλίμα.

Μετά το δρώμενο η παρουσιάστρια της τελετής έναρξης Νατάσσα Τραγουστή θα καλωσορίσει τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Νίκο Χρυσοβιτσάνο και στη συνέχεια τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος με την καρναβαλική επισημότητα που αρμόζει στη μεγάλη γιορτή και μέσω σοκολατορίψεων από τους εκπροσώπους των σοκολατοριχτών θα κηρύξει την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, στο πλαίσιο του τελετουργικού. Η χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Καρναβαλιού μέσω πυροτεχνημάτων, που θα λάμψουν στον πατραϊκό ουρανό, θα στείλει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα. Μήνυμα ελπίδας, ζωντάνιας και χαράς από τον κορυφαίο στο είδος του θεσμό της χώρας.

Και το Καρναβάλι αρχίζει! Το Σάββατο η τελετή έναρξης στην πλατεία Γεωργίου - Τι θα δούμε

Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα “Los Cubaneros”. Για την τελετή έναρξης θα εμφανιστούν ως ορχήστρα 8 ατόμων (τραγούδι, τραγούδι, πιάνο, μπάσο, κρουστά, τρομπέτα, τρομπόνι, τύμπανα) και θα παίξουν, εκτός από τα δικά τους τραγούδια, γνωστές latin επιτυχίες αλλά και πρωτότυπες διασκευές σε τραγούδια που έχουν χαρακτηρίσει το Πατρινό Καρναβάλι.

Πάτρα: "Μύρισε" ... καρναβάλι - «Έκλεισε» η Κιλκίς από τους κυνηγούς του κρυμμένου θησαυρού -ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019