Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλειστό το Ρίο-Αντίρριο - Απαγορευτικό απόπλου σε Κέρκυρα, Κυλλήνη, Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά

Κλειστό το Ρίο-Αντίρριο - Απαγορευτικό α...

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν από χθες

Προβλήματα έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από χθες στα λιμάνια της Δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου. Η πορθμειακή γραμμή του Ρίου-Αντιρρίου είναι κλειστή από χθες το μεσημέρι, καθώς δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια από τις 14:45(17/1).

Οι προβλέψεις δεν είναι αισιόδοξες για άνοιγμα τις γραμμής σήμερα, με το πιθανότερο  τα δρομολόγια να επανεκινήσουν από αύριο, που προβλέπεται βελτίωση του καιρού.

Απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία ανοιχτού τύπου, από το λιμάνι της Κέρκυρας προς Ηγουμενίτσα, Λευκίμμη και Παξούς, εξέδωσε το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στις θαλάσσιες περιοχές και ξεπερνούν κατά τόπους τα 7 με 8 μποφόρ.

Την ίδια ώρα, από τις 9 το πρωί, κανονικά εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με πλοία κλειστού τύπου, μέχρι το μεσημέρι, μετά την παύση της ισχύς του απαγορευτικού απόπλου, για όλα τα πλοία, που εκτελούσαν βραδινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια Ζακύνθου-Κυλλήνης και Κεφαλονιάς-Κυλλήνης εξέδωσαν τα λιμεναρχεία των δύο νησιών του Ιονίου. Αυτό λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στις θαλάσσιες περιοχές και ξεπερνούν κατά τόπους τα 7 με 8 μποφόρ.

Εξασθένηση των ανέμων σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπεται από τις μεσημεριανές ώρες.

 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν τα φερτά υλικά από την κακοκαιρία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις