Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Ναι» του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία για τον Τσαρλς Μάνσον

«Ναι» του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταιν...

Θα την σκηνοθετήσει ο Κουέντιν Ταραντίνο

Μετά το «Django Unchained» του 2012, ο τιμημένος με Όσκαρ ερμηνείας Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κουέντιν Ταραντίνο θα συνεργαστούν και πάλι.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το «The Revenant – Η Επιστροφή» το 2015, είπε το «ναι» και θα παίξει στην καινούρια ταινία του Ταραντίνο (2 Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου για τα «Pulp Fiction» και «Django Unchained») με θέμα τον Τσαρλς Μάνσον.

Η νέα, άτιτλη ακόμα, ταινία θα είναι η ένατη του Ταραντίνο και αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019 γα να συμπέσει με την 50η επέτειο της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ, της Αμερικανίδας ηθοποιού, συντρόφου του Ρομάν Πολάνσκι, η οποία δολοφονήθηκε από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Τσαρλς Μάνσον.

Ο Ταραντίνο έχει ήδη ζητήσει από την Μάργκοτ Ρόμπι να υποδυθεί τη Σάρον και ο Ντι Κάπριο θα παίξει τον ρόλο ενός ηθοποιού που τον παίρνουνε τα χρόνια. Αν και πέπλο μυστικότητας καλύπτει την ταινία, αναμένεται να είναι ένα φιλμ στο ύφος του «Pulp Fiction» για μια ιστορία την εποχή του οργίου δολοφονιών από τον Τσαρλς Μάνσον στο Λος Άντζελες.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight