Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: Ιδανικό "ποδαρικό" για το Basket Αγάπης στην Πάτρα!

Προμηθέας: Ιδανικό "ποδαρικό" ...

Στον αγώνα με την ΑΕΚ

Το «Basket Αγάπης», η εκστρατεία αλληλεγγύης της Basket League, συνεχίζει και το 2018 να προσφέρει απλόχερα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, στον αγώνα Προμηθέας Πάτρας - ΑΕΚ της 11ης αγωνιστικής συγκεντρώσαμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός της Αγάπης».

Η Πρόεδρος του Σωματείου, κα Κατερίνα Νικολάου δήλωσε για την προσφορά των τροφίμων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την STOIXIMAN.GR και τον ΕΣΑΚΕ για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, η οποία θα στηρίξει το σωματείο μας, το οποίο περιθάλπει 68 παιδιά με σωματικές αναπηρίες. Ο ΕΣΑΚΕ είχε στηρίξει και στο παρελθόν το σωματείο μας και συγκεκριμένα τέσσερα χρόνια πριν, όταν και μας είχαν προμηθεύσει με είδη ένδυσης. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσοι συνέβαλλαν σε αυτή την ενέργεια, ώστε τα παιδιά της Κιβωτού να έχουν τροφή».

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αθλητής Νίκος Μοίραλης της εφηβικής ομάδας του Προμηθέα Πάτρας και οι αθλητές Ανδρέας Σκούφης (Προμηθέας Πάτρας) και Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ) συμμετείχαν σε διαγωνισμό βολών και τριπόντων!

Ο αθλητής Νίκος Μοίραλης ευστόχησε σε δύο από τις τρεις βολές που σούταρε, ενώ στη συνέχεια οι δύο επαγγλεματίες αθλητές απέτυχαν σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League, STOIXIMAN.GR προσφέρει το ποσό των 2.000€ στο σύνολο για τα εύστοχα σουτ, ποσό το οποίο θα διατεθεί στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία Πάτρας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία Πάτρας (ΣΟΨΥ), κα Χριστίνα Μπίκου τόνισε στις δηλώσεις της: «Είμαστε ένας σύλλογος πολύ δυναμικός στην πόλη μας και χαρακτηριστικό είναι ότι και ο Προμηθέας και o ΕΣΑΚΕ και η STOIXIMAN.GR μας επέλεξαν για να συμμετάσχουμε στην εκστρατεία Basket Αγάπης. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής. Αξίζει τον κόπο να βοηθούμε όλοι την ψυχική υγεία, γιατί η ψυχική υγεία είναι θέμα όλων μας».

Ο Προμηθέας Πάτρας υπήρξε ιδανικός οικοδεσπότης γι’ άλλη μία φορά και αγκάλιασε την εκστρατεία προσφοράς της  Basket League. Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Χρήστος Μήλας υπογράμμισε στις δηλώσεις του: «Το Basket Αγάπης είναι μία ενέργεια που πραγματοποιείται ανά την Ελλάδα σε κάθε αγώνα. Τέτοιες εκδηλώσεις τιμούν τόσο τον ΕΣΑΚΕ όσο και τον Μεγάλο Χορηγό Stoiximan κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μέσω τέτοιων ενεργειών και στο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανανεωμένος εκ βάθρων ο ΝΟΠ θα αγωνιστεί για μια ακόμα φορά στην Α2 Εθνική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports