Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

GOLDEN GLOBES BEAUTY: ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΣΕ ΜΑΚΙΓΑΖ, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

GOLDEN GLOBES BEAUTY: ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΣΕ Μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φυσικότητα με λάμψη

Ποιές ντίβες διέπρεψαν κατάφατσα; Τα ξένα media έκαναν … «ακτινογραφία» όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα beauty looks της απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2018 επιβραβεύοντας λεπτομέρειες και ξεχωρίζοντας τάσεις σε μακιγιάζ, χτενίσματα και κοσμήματα.

 

Εχουμε και λέμε: Η πλειοψηφία των σταρ δεν αφέθηκε σε «βαρύ» μακιγιάζ. Οι σκιές ήταν κυρίως απαλές και το βλέμμα υπογραμμίστηκε από vintage χρήση του eyeliner ή έντονες γυριστές βλεφαρίδες (πιθανότατα πρόσθετες). Για παράδειγμα Αντζελίνα Τζολί, Αλίσια Βικάντερ και Κένταλ Τζένερ επέλεξαν μονοχρωματικό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο, ενώ άλλες όπως οι Τζέσικα Τσαστέιν και Μαρκό Ρόμπι τόνισαν αποκλειστικά τα χείλη τους ώστε το υπόλοιπο πρόσωπο να φαντάζει σχεδόν άβαφο. Τα κραγιόν ήταν ή άτονα, είτε απαλά ή έντονα ροζ ή κλασικά κόκκινα.

Το ρουζ πλέον δεν διακρίνεται καθώς έχουν μεγαλύτερη σημασία τα προιόντα λάμψης. Στα μαλλιά οι «σκάλες» σε μεσαίο μήκος, οι ρετρό αλογοουρές και οι χαλαροί «σινιόν» κότσοι δέσποσαν αν και κάποιες κυρίες εμφανίστηκαν με «κολλημένα μαλλιά και ρετρό κλίση (Τζέσικα Μπίελ, Σίρσα Ρόναν). Στα σκουλαρίκια, τα κρεμαστά, λευκά διαμάντια έκλεψαν την παράσταση. Είχαμε βέβαια και σμαράγδια όπως και μαύρα μπριγιάν. Τα κοσμήματα δεν ήταν πάντα φορεμένα κλασικά και στα δυο αυτιά και τα είδαμε να επεκτείνονται και στα μαλλιά. Η Εμμα Γουότσον με ένα μακρύ σκουλαρίκι και πολύ κοντές αφέλειες θεωρήθηκε πολύ πρωτοποριακή.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View