Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μια όμορφη χρονιά ολοκληρώθηκε για την Αστραπή

Μια όμορφη χρονιά ολοκληρώθηκε για την Αστραπή

Με πολλές επιτυχίες

Ολοκληρώθηκε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για την Αστραπή, με τον πατρινό σύλλογο να κάνει τον απολογισμό του. Όπως αναφέρει:

"Μια όμορφη αλλά και δυνατή χρονιά κλείνει για τον σύλλογό μας και πραγματικά τα είχε όλα.....πολλά πρωταθλήματα....ακόμα πιο πολλές διακρίσεις....δάκρυα συγκίνησης, χαράς, περηφάνιας... camp.... επιδείξεις... υποτροφίες ......μαθήματα απο κορεάτη Δάσκαλο....συνεργασίες με παιδικούς σταθμούς και σχολεια.....
Αναλυτικά ο σύλλογός μας:

ξεχώρισε τόσο στα τερέν του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού με μικρούς και μεγάλους αθλητές με Συμμετοχές σε 20 Πρωταθλήματα (εσωτερικού-εξωτερικου) κατακτώντας 13 χρυσά μετάλλια, 12 ασημένια μετάλλια, 14 χάλκινα μετάλλια.

Mε τον αθλητή του Κατσιγιαννη Γεώργιο παρέλαβαν την υποτροφία του απο την Ένωση Τάεκβοντο Νοτίου Ελλάδος για τις διακρίσεις του.

Συνδιοργάνωσε στην πόλη της Πάτρας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών κατακτώντας την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη.

Διοργάνωσε σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας για τους αθλητές του συνεργαστηκε με το Βρεφονηπιακό Σταθμό "Μαγικό Παλάτι" όπως επίσης και με διάφορα δημοτικά σχολεία της Πάτρας μέσω του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές απο τα Πανελλήνια και τα Σχολικά πρωταθλήματα να πάρουν τα μοριά τους για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα
συμμετείχε δύο φορές στην στελέχωση Εθνικών Ομάδων στις κατηγορίες Ανδρών με τον Πετρόπουλο Βλάσση και συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κορέα και Εφήβων με τον Πανόπουλο Αντώνη με συμμετοχή στο Πανευρωπαικο Πρωτάθλημα στην Κύπρο.

Επιλέχθηκε απο τηνΕΤΑΝΕ - Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος και με την αθλήτριά μας Σαγιά Μαρία στελεχώθηκε η επίλεκτη ομάδα για συμμετοχή στο μιτινγκ της Βουλγαρίας απο το Πρόγραμμα "Υποστηρίζω τον Αθλητή μου"

Συμμετείχε σε Camp σε Γραβιά και Σερβία
φιλοξένησε τον κορεάτη Δάσκαλο Lee Young Soο
συμμετείχε στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Παίδων στην Βουδαπέστη με τον Μιχαλόπουλο Αλέξη να κατακτά την 5η θέση εξασφαλίζοντας τα μόρια του σε ΑΕΙ και ΤΕΦΦΑ
αρίστευσε σε όλες τις προαγωγικές εξετάσεις για αλλαγή ζωνών
Για όλα τα παραπάνω συνεχίζουμε δυναμικά και υποσχόμαστε πολλά περισσοτερα με το νέο έτος!!! Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports