Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

VERSACE TRIBUTE COLLECTION SPRING 2018: Η ΗΧΗΡΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ ΜΑΓΙΚΑ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ MODELING. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

VERSACE TRIBUTE COLLECTION SPRING 2018: ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από τη Ναόμι και τη Ζιζέλ ως την Κάια

Aίσθηση έχει κάνει η επετειακή καμπάνια –«μνημόσυνο» του διάσημου ιταλικού label Versace με αφορμή τα 20 χρόνια από την αποτρόπαιη δολοφονία του ιδρυτή του και μεγάλου σταρ της μόδας Gianni Versace αλλά και τα 40 χρόνια από τη γέννηση του λαμπερού οίκου που σφράγισε ανεξίτηλα το στυλ της δεκαετίας του ’90. Η διπλή επέτειος κινητοποίησε τη νυν βασίλισσα και artistic director του brand Donatella Versace να υμνήσει τον αδικοχαμένο αδελφό της και να επαναφέρει στο προσκήνιο παλιότερες εμβληματικές δημιουργίες του με μούσες τα κορυφαία supermodels του χθες και του σήμερα.

 

Χρυσά και μαύρα μπαρόκ εμπριμέ, χαρακτηριστικά λεοπάρ, ρωμαικά μεταλιζέ αλλά και τυπώματα από κολάζ της Vogue αναδεικνύουν οι εκθαμβωτικές καλλονές Ναόμι Κάμπελ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Ζιζέλ Μπούντχεν, Τζόαν Σμολς, Ιρίνα Σάικ, Νατάλια Βοντιάνοβα αλλά και τα νεώτερα αστέρια της πασαρέλας Τζίτζι Χαντίντ και Κάια Γκέρμπερ. Η εν λόγω Tribute Collection μέσα από το φακό του Steven Meisel ήδη πρωταγωνιστεί στα ξένα media και είναι η πιο «ηχηρή» διαφήμιση της νέας ενδυματολογικής σαιζόν που καταφθάνει. Η καμπάνια ακολουθεί την πιο πολύκροτη στιγμή της τελευταίας Milan Fashion Week όπου έσμιξαν στο πλευρό της Donatella οι μύθοι της ομορφιάς Verace: Κλόντια Σίφερ, Σίντι Κρόφορντ, Ναόμιμ Κάμπελ, Κάρλα Μπρούνι, Ελενα Κρίστενσεν εμφανίστηκαν στο φινάλε του σόου και έγιναν ταχύτατα είδηση.

Όπως αναφέρει η Donatella Versace: «Η καμπάνια αντιπροσωπεύει τη γέφυρα μεταξύ του παρελθόντος και του σήμερα. Πρέπει να ξέρεις από πού προέρχεσαι και πού βρίσκεσαι τώρα για να χτίσεις το μέλλον. Όταν είσαι στην κεφαλή ενός μύθου όπως εγώ δεν μπορείς παρά να τον αγκαλιάσεις. Γι’ αυτό το λόγο ήθελα να δω πλάι πλάι τις εικόνες των supermodels του Gianni δίπλα στα σημερινά κορίτσια»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View