Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πού θα κάνετε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς; Επιλέξαμε τα πιο αναμενόμενα της Πάτρας

Πού θα κάνετε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς; Επι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πού να διασκεδάσετε από μεσημέρι μέχρι βράδυ

To 2017 μας αποχαιρετά και οι Πατρινοί ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο έτος με κάφι, χορό, τραγούδι! Τα πάρτι που έχουν ετοιμάσει γνωστά στέκια για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονίας υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη... διασκέδαση!

Το thebest.gr επιλέγει και προτείνει κάποια από αυτά!

Cotton Club @ Apotheosis

Ένα ιστορικό revellion  επιστρέφει στην “Apotheosis” για την υποδοχή του νέου χρόνου! Tο απίθανο “Cotton Club “ ανοίγει τις πόρτες του στις 00:00!

 

Bodegas

Οι cocktail experts του bodegas και ο μοναδικος dj Φίλιππος Κατωποδης υποσχονται ενα πραγματικα αξεχαστο ρεβεγιον! Ένα λαμπερο πρωτοχρονιατικο παρτυ που θα ξεκινησει μετα την αλλαγη του χρονου στο wine bar restaurant και αναμενεται να κρατησει μεχρι το πρωι.

Τηλ. κρατήσεων:  2610221113

King George Hall

Ένα ρεβεγιόν που θα τα έχει…όλα θα πραγματοποιηθεί φέτος στο King George Hall (πλατεία Γεωργίου1)! To ξενοδοχείο Βυζαντινό μας προσκαλεί σε μία βραδιά με μουσική, λάμψη, καλή διάθεση και… καλό φαγητό!

Όλα αυτά …με θέα τη στολισμένη πλατεία Γεωργίου! Όσοι βρεθούν εκεί θα υποδεχθούν το 2018 με την ατμόσφαιρα που ταιριάζει στη πιο όμορφη βραδιά του χρόνου!

Τηλ. Κρατήσεων 2610 243 000

Tomo's

Ένα αληθινά ξεχωριστό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς ετοιμάζει για τους φίλους του, το αγαπημένο Tomo's.

Με ένα σπέσιαλ μενού, γεμάτο γευστικές επιλογές που θα εκπλήξουν! Στην πανέμορφη σάλα του στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων.

Τηλ. κρατήσεων: 261 031 1141

 

SUD

Το SUD Μας προσκαλεί να περάσουμε μαζί την βραδιά της αλλαγής του χρόνου... λίγο μετα τις 12!! Κυριακή βράδυ (λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου) σε ένα πάρτυ μέχρι πρωίας!!

Τηλ. κατήσεων: 2610222074 - 6975592856

Beau Rivage

Την Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, γιορτάζουμε από νωρίς το απόγευμα στο Beau Rivage! Από τις 16.00 και μετά αναλαμβάνουν δράση για τη διασκέδασή μας οι DJs BGKOS & Siampanis P.!

ΚΕΛΛΑΡΙ

Το Κελλάρι μας περιμένει από νωρίς το πρωί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον George Berman να επιλέγει μουσικές Swing, Jazz, Bossa Nova αλλά και αγαπημένες εορταστικές μελωδίες. Εσείς επιλέγετε, κρασί, αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλς, με Αχαϊκή υπογραφή και η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα μέχρι αργά το βράδυ.

Τηλ. κρατήσεων: 2610240872

ΠΙΚΑΠ

Με ένα πάρτι υποδέχεται το ΠΙΚΑΠ τη νέα χρονιά ! Το πάρτι ξεκινά στις 15:00 με μουσικές επιλογές από τον George Tsiriko!

Pedonale

Mε γιορτινή μουσική και καλή παρέα, το Pedonale μας προσκαλεί να περάσουμε την τελευταία μέρα του 2017 μαζί. Το πάρτι αρχίζει στις 15:00 με μουσικές επιλογές από τον FJ Christo!

Καφέ Γέφυρες

Το πάρτι ξεκάει νωρίς και στο καφέ "Γέφυρες"! Από τις 15:00 με dj set από την Εύη Αγγελακοπούλου και τον Νίκο Παναγόπουλο!

Ό,τι κι αν επιλέξετε ...το thebest.gr σας εύχεται καλή διασκέδαση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight