Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

TO HARPERS BAZAAR ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

TO HARPERS BAZAAR ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

All time classics

Κοσμήματα που διαρκούν μια ζωή και περνούν από γενιά σε γενιά ξεχώρισε η βίβλος της μόδας, το περιοδικό Harpers Bazaar για τα Χριστούγεννα. Τα αναφέρει ως κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να αποκτήσει κάποια στιγμή στην πορεία της και κρίνοντας από τις δύσκολες οικονομικές περιστάσεις θα λέγαμε πως πλέον πραγματικά αξίζει τον κόπο εφόσον ξοδευτούμε να το κάνουμε για κοσμήματα που δεν χάνουν ποτέ την αίγλη τους.

 

-Εμείς το αποκαλούμε «ριβιέρα» αλλά οι βρετανοί το λένε tennis bracelet επειδή καθιερώθηκε από την τενίστρια Κρις Εβερτ, η οποία το έχασε σε έναν αγώνα και σταμάτησε να παίζει για να το βρει. Είναι μια πολύ σικ, σειρά διαμαντιών για το χέρι, απλή σχεδιαστικά,  αλλά πάντα απαστράπτουσα και πολυπόθητη. Υπάρχει βέβαια και σε κολλιέ με τα καράτια να αυξάνονται επικίνδυνα.

-Αθάνατη, κλασική επιλογή τα ρομαντικά και αριστοκρατικά μαργαριτάρια. Είτε σαν κολιέ, είτε σαν απλά σκουλαρίκια πάνω στο αυτί, είτε κρεμαστά με ρετρό σχέδιο. Kάτι ήξεραν Γκρεις Κέλι και Οντρει Χέμπορν.

 

-Σειρές από βέρες τοποθετημένες ή «δεμένες» σε ένα δαχτυλίδι, για καθημερινή και «κοκτέιλ» χρήση δεν φεύγουν ποτέ από το προσκήνιο

-Υπάρχουν βέβαια πολλά ωραία και εμβληματικά ρολόγια σε ιστορικά, «άφθαρτα» σχέδια, αλλά το Cartier Tank Francaise που χρονολογείται από το 1917 είναι η αλάθητη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας

-Τα βραχιόλια με τα τυχερά φυλαχτά, δηλαδή η ιδέα με τη σειρά από μπαλίτσες, γούρια, γράμματα ή άλλα στολίδια και σύμβολα, είναι πάντα πολύ χαριτωμένα και προκαλούν διαρκώς διάφορες νέες εκδοχές χωρίς να κουράζουν ποτέ.

-Η επιτομή της σικάτης κομψότητας είναι η πιο απέριττη λάμψη πάνω στο αυτί. Όταν δηλαδή η πολύτιμη πέτρα, όπως το μπριγιάν «μιλάει» μόνη της. Το περιοδικό διαλέγει ένα γεωμετρικό μίνιμαλ σχέδιο Harry Winston αλλά στην αγορά μπορούμε να βρούμε πολλές προτάσεις.

χρυσή «χειροπέδα» στον καρπό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Από τη στιγμή που την καθιέρωσε ο  οίκος Cartier τη δεκαετία του ’70 γεννάει συνεχώς καινούρια σχέδια. Το Harpers Bazaar παρουσιάζει το χαρακτηριστικό Love Bracelet με τις βιδούλες σε ροζ χρυσό. Βγαίνει και σε δαχτυλίδι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View