Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ CHRISTMAS DINNER PARTY TOY ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ΣΤΟ EKALI CLUB

ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ CHRIST...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ελαμψαν στην Αθήνα, ετοιμάζουν τώρα το "Αχαιών Αγάπης Γεύμα"

Στο λαμπερό και συγκινητικό christmas dinner του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου «Καλλιπάτειρα» στο Ekali Club με οικοδέσποινα την πρόεδρο του σωματείου και πρέσβειρα του ευ αγωνίζεσθαι Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκαν μέλη του πατρινού τμήματος, δηλαδή η συντονίστρια Μαρία Μανουσάκη και οι κυρίες Ολυμπία και Εύη Πασά (που κάθισαν μαζί με τους Ευθύμιο Χονδραλή, Νίκο Σχοιναράκη και τη συντονίστρια της Κρήτης Μαρία Αντωνακάκη). Τα έσοδα της άκρως επιτυχημένης εκδήλωσης προορίζονταν για την ενίσχυση της προετοιμασίας των ελλήνων παραολυμπιονικών αθλητών, εν όψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο  2020.

Η βραδιά προκάλεσε πραγματική κοσμοσυρροή και περιλάμβανε χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργο Φουντουλάκη, παρουσίαση από την Εμυ Λιβανίου και συναυλία της αισθαντικής ερμηνεύτριας Ηρώς Σαία με την ορχήστρα του Σταύρου Ξαρχάκου. Μάλιστα το ρεπερτόριο άναψε το κέφι και στο φινάλε όλοι διασκέδασαν σε ατμόσφαιρα μεγάλου πάρτι. Επιφανείς εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, αθλητικού, πολιτικού, καλλιτεχνικού κόσμου ήταν εκεί: Τόλης Βοσκόπουλος, Αντζελα Γκερέκου, Ολγα Κεφαλογιάννη, Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Δομάζος, Δημοσθένης Ταμπάκος, Περικλής Παναγόπουλος, Δημήτρης Κοντομηνάς, Αγάπη Πολίτη, Μάιρα Τσαβλίρη, Σταύρος Μιχαλαριάς, Γιώργος και Ηρώ Κόβα, Γιάννης και Σόφη Δελούδη, Βασίλης και Ρόη Αποστολοπούλου, Γιώργος Πατούλης, Ιωάννα Πρίνου, Σπύρος Καπράλος, Νινέτα Βαφειά, Δήμητρα Φιλίππου, Nτέλα Ρούνικ, Πέτρος Δούκας, Πέτρος Ευθυμίου, Γιάννης Λύρας, Λία Παγώνη, Φάνη Πάλλη Πετραλιά κ.α. Οι φίλες Καλλιπάτειρες της στήλης μας περιέγραψαν ένα υπέροχο gala με καταπληκτικές παρουσίες και πολλά χαμόγελα.

 

Όπως μάθαμε πάντως, οι πατρινές Καλλιπάτειρες και οι φίλοι τους θα σμίξουν ξανά στις 10 Φεβρουαρίου στο καθιερωμένο «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» σε αποκριάτικο κλίμα, εκδήλωση για την οποία θα γράψουμε λεπτομέρειες το συντομότερο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View