Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο ΔΕΣΦΑ διακρίθηκε ως “True Leader” της χρονιάς στον ομώνυμο θεσμό της ICAP

Ο ΔΕΣΦΑ διακρίθηκε ως “True Leader” της ...

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος Σωτήριος Νίκας

Ως μια από τις επιχειρήσεις – «ηγέτες» της ελληνικής οικονομίας διακρίθηκε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων “True Leaders 2017” που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

O ΔΕΣΦΑ όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, επιλέχθηκε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων της χώρας, βάσει αξιολόγησης συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων για τη χρονιά 2015-2016, όπως η κερδοφορία και ο υψηλός κύκλος εργασιών, η αυξητική τάση του προσωπικού που απασχολεί, η δανειοληπτική ικανότητα βάσει των ratings της ICAP καθώς και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που διαδραματίζει στον τομέα της διαχείρισης του φυσικού αερίου. Από πλευράς του ΔΕΣΦΑ, το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διαχειριστή, Σωτήριος Νίκας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά από την ICAP Group, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ, με τη συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

Ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε. είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση, λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του Ελληνικού Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ). Με εκτεταμένη εμπειρία και διαθέτοντας ένα υψηλότατης τεχνικής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό, ο ΔΕΣΦΑ αποτελεί ταυτόχρονα τον πλέον κατάλληλο και αξιόπιστο εταίρο στο πλαίσιο των εν εξελίξει διεθνών ενεργειακών έργων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, Σωτήριος Νίκας, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον Μιχάλη Σιαμίδη, Αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά