Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άφωνη η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Δημήτρη Σταρόβα: Την αποκάλεσε κάμπια!

Άφωνη η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Δη...

Με έχουν πει γαζέλα, κατσικάκι και διάφορα ζωάκια αλλά κάμπια ποτέ ξανά, είπε η Αιγιώτισσα παρουσιάστρια

Μια «επική» ατάκα για την λαμπερή και καλογυμνασμένη Αιγιώτισσα παρουσιάστρια και ηθοποιό Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή “Εδώ” στο Σκάι.

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως διαβάσαμε στο zappit.gr, είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι το καλοκαίρι θα έχω γίνει στιλάκι. Απαντάω και στην Ντορέττα γιατί έβλεπα προχθές το ρεπορτάζ που κάνατε με αυτούς τους φουσκωτούς κι έλεγε “μ’ αρέσουν οι γυμνασμένοι άντρες”. Εμείς δεν έχουμε καμία ελπίδα μωρή κάμπια;».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ακούγοντας τον χαρακτηρισμό έμεινε άφωνη και απάντησε καταλλήλως και μα χιούμορ. «Μωρή κάμπια λοιπόν… Με έχουν πει διάφορα πράγματα, Δημήτρη Σταρόβα. Με έχουν πει γαζέλα, κατσικάκι, με έχουν πει διάφορα ζωάκια, αλλά κάμπια δεν με έχουν πει. Αλλά τι γίνεται η κάμπια όταν εξελίσσεται; Πεταλούδα!».

Την εκπομπή «Εδώ» τα μεσημέρια στο Σκάι, την παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο του «Survivor» και πάει καλά από τηλεθέαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight