Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιώργος Ζιώρης που έχει σπουδάσει στην Πάτρα, στον τελικό του The Voice

Ο Γιώργος Ζιώρης που έχει σπουδάσει στην...

Την Τετάρτη 20/12/2017

H αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του The Voice 2017 που θα χαρίσει στον νικητή ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία και ένα αυτοκίνητο, έχει ξεκινήσει. Ο τελικός θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και θα μεταδοθεί live από τον Σκάι.

Οι παίκτες που πέρασαν και θα τους δούμε στον τελικό είναι: από τον 1ο ημιτελικό, ο Στέλιος Ιωακείμ και η Χριστοδούλα Τσαγκαρά από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και η Φανή Ζωχιού από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Από τον 2ο ημιτελικό πέρασαν ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, η Μαρίνα Κυριαζοπούλου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Δέσποινα Λεμονίτση από την ομάδα επίσης του Πάνου Μουζουράκη.

Να προσθέσουμε ότι ο νεαρός Γιώργος Ζιώρης τραγούδησε το κομμάτι «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» του Μανόλη Χιώτη και άρεσε πολύ. Ο Γιώργος Ζιώρης της ομάδας του Κωστή Μαραβέγια, είναι από την Άρτα και έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, την οποία αναφέρει συνεχώς στο διαγωνιστικό σώου και μάλιστα φίλοι του από την Πάτρα ήταν στο στούντιο που γυρίζεται το The Voice.

*Εκτός τελικού έμειναν οι: Τζωρτζίνα Αλεξάκη, Νικόλας Φλόκι, Άντρια Αγγελή, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, Αναστάσιος Παπαναστασίου, Σοφία Νάσσιου, Γεωργία Πρατοπούλου, Στέλιος Ψαρογιάννης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight