Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στο «Κύπελλο Χιονιών»

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στο «Κύπελλο Χιονιών»

Η αγωνιστική ομάδα των Οptimist, με 6 αθλητές

Στο διασυλλογικό αγώνα του Ι.Ο.Πειραιώς, «Κύπελλο Χιονών 2017», συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα των Οptimist του Ι.Ο.Πατρών, με 6 αθλητές. Ο αγώνας διεξήχθη, τελικά, στις 09-10/12, λόγω αναβολής του, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, από τους θυελλώδεις ανέμους.

Ένας δύσκολος αγώνας, με πολύ έντονο συναγωνισμό και πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, με αθλητές από την Περιφέρεια των Αθηνών αλλά και από όλη την Ελλάδα. Οι συνθήκες και αυτό το σαββατοκύριακο παρέμειναν αρκετά δύσκολες και οι προσπάθειες των αθλητών ήταν απαιτητικές, αφού η ένταση του ανέμου έφτανε τα 22-26 knots, με νοτιάδες και μεγάλο κυματισμό, το Σάββατο και δυτικό-βορειοδυτικό, την Κυριακή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ιστιοπλοϊκού:

«Οι μεγάλοι (12-15 ετών) πραγματοποίησαν συνολικά 6 ιστιοδρομίες, με τον Νικόλα Γεωργόπουλο 15ο στα αγόρια και 1ο αγόρι από τους ομίλους της επαρχίας, ο Αναστάσης Μαρκεζίνης, με κάποιες μικρές ατυχίες στον αγώνα, 25ος στα αγόρια και ο Θεμιστοκλής Μπένος, 29ος στα αγόρια.

Οι μικροί, τα 11χρονα, πραγματοποίησαν μόνο 2 δύσκολες ιστιοδρομίες, το Σάββατο, αφού, την Κυριακή, η Επιτροπή αγώνων αποφάσισε να μην τους ρίξει στο νερό λόγω των ισχυρών ανέμων. Ο Ιάσων-Αριστείδης Ανδριόπουλος 17ος στα αγόρια, ο Μάριος Γεωργόπουλος 33ος και η Όλγα Δούσκα 18η στα κορίτσια».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πάτρα θα φιλοξενήσει, άλλη μία μεγάλη διοργάνωση το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας Laser 4.7

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports