Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

H ΙΤΑΛΙΚΗ VOGUE ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

H ΙΤΑΛΙΚΗ VOGUE ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πάει Παρίσι με ιταλικό «παράσημο»

Η «βίβλος» του στυλ, το διάσημο περιοδικό Vogue, στην ιταλική έκδοση που θα λέγαμε πως αντιμετωπίζει τη μόδα πιο εικαστικά και «φευγάτα», συμπεριέλαβε στο αρχείο (archivio) των καλύτερων φωτογραφιών των ημερών, μια πόζα του πατρινού μοντέλου Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλου. Ανάμεσα σε επιλεγμένες λήψεις ιδιαίτερων φωτογράφων, επιλέχθηκε μια της Νina Lass Photography, με τον συμπολίτη μας να «χάνεται» υπερβατικά μέσα στο ρούχο του και τίτλο «Innocence».

 

Όπως μας εξήγησε ο Πλάτωνας, ο οποίος χάρηκε πάρα πολύ με αυτή την τιμητική δημοσίευση, η φωτογραφία ανήκει σε πρόσφατη σειρά φωτογραφιών που έβγαλε στην Αθήνα για να εμπλουτίσει το book του στο πλαίσιο της διεθνούς παρουσίας του. Μάλιστα, με αυτές τις «αποσκευές» βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι για συζητήσεις με το πρακτορείο της Kate Moss!

Oποιος παρακολουθεί το εγχώριο προσκήνιο της μόδας, θα έχει εντοπίσει τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο ανάμεσα στα πιο περιζήτητα και αναγνωρίσιμα ανδρικά ονόματα του μόντελινγκ. Με αφετηρία την Αγυιά της Πάτρας, συμμετέχει με συνέπεια στις αθηναικές εβδομάδες μόδας, σε events τύπου Madwalk, σε διάφορα σόου ελλήνων σχεδιαστών, σε promo βραδιές, ενώ έχει εμφανιστεί και σε showroom του Μιλάνου αλλά και σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες. Είχε request από μεγάλα διεθνή brands όπως Calvin Clein, Zegna, Armani, Ferraggamo, Trussardi, Dolce & Gabbana, Missoni και έχει γνωρίσει προσωπικότητες της ιταλικής μόδας όπως οι Armani,  Anna dello Russo, Dean & Dan (Dsquared). Ως τώρα συνεργάστηκε  στη χώρα μας με εταιρείες όπως Digitaria, Stelios Koudounaris, Yiorgos Eleutheriadis, Ourania Kay, L’Οreal, Honor Jewellery, Lac by Lakis Gavalas, Cover Jeans,Tag κ.α. Με όνειρο τις πασαρέλες στις fashion μητροπόλεις του εξωτερικού, δοκιμάζει τις δυνάμεις του αυτές τις μέρες στο Παρίσι. Αλλωστε, είναι από τους επαγγελματίες του χώρου πραγματικά ξέρει να ποζάρει και να μεταμορφώνεται, ενώ διαθέτει ένα κατάδικό του αφαιρετικό ύφος ένδυσης. Πολύ λεπτός και κομψός, δηλαδή καθόλου κραυγαλέος, θυμίζει τη στόφα των μοντέλων που κάνουν καριέρα περισσότερο στο εξωτερικό. Αυτή την περίοδο συμμετέχει και στο υπόγειο club Cinderella του Κολωνακίου, που φαντάζει σαν το αθηναικό studio 54 προσελκύοντας πολύ γνωστό κόσμο της μόδας και της σοουμπιζ. Δείτε όλη τη φωτογραφική σειρά που «πρόσεξε» η ιταλική Vogue, αξίζει τον κόπο!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View