Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δεκάδες καλλιτέχνες, 97 έργα τέχνης, μια... grande γιορτή απόψε στην πόλη!

Δεκάδες καλλιτέχνες, 97 έργα τέχνης, μια...

Απόψε στις 19.30 στο King George Hall στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου

Μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσει κανείς ένα συλλεκτικό κομμάτι από τα αριστουργήματα σπουδαίων καλλιτεχνών…

Απόψε, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου η Πάτρα αλλάζει συνειδήσεις και υποδέχεται μέσα από τη τέχνη -και για πρώτη φορά- τις εικαστικές δημιουργίες των καιρών μας.

Το εναρκτήριο λάκτισμα έγινε και συνεχίζεται στο King George Hall στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου.Απόψε στις 19:30 ξεκινά η δημοπρασία έργων τέχνης της Fine Art Kapopoulos.

Σε συνέχεια της μεγάλης έκθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη από το περασμένο Σάββατο, έργα σύγχρονης τέχνης Ελλήνων και ξένων δημιουργών βγαίνουν στο «σφυρί» σε μια πρωτότυπη για την Πάτρα εκδήλωση που φιλοξενείται σε έναν υπέροχο χώρο τον οποίο και φυσικά επισκεφθήκαμε!

Έργα του Αλέκου Φασιανού, Γιώργου Σταθόπουλου,Βασίλη Σπεράντζα, Δημήτρη Δάλλα, Βenoit Pare, David Gerstein, Antonio Segui, Mr Brainwash και πολλών ακόμα καλλιτεχνών στολίζουν τους χώρους του νεοκλασικού που ανοίγει τις πόρτες του για να μια… grande γιορτή.

Η δημοπρασία του οίκου Fine Art Kapopoulos περιλαμβάνει 97 έργα τέχνης αντιπροσωπευτικά της σύγχρονης εποχής.

Γραμμές και χρώματα που τολμούν, η πραγματικότητα, η εξέλιξη και η προοπτική!

Οι δημιουργοί κατέθεσαν την «ψυχή» τους στους πίνακες της συλλογής και εμείς μείναμε εντυπωσιασμένοι από τα έργα που θα μπορούσαν να βρουν την θέση τους σε κάθε χώρο που αντιπροσωπεύει την ελευθερία και την τόλμη της έκφρασης.

Η δημοπρασία είναι ανοιχτή σε όλους και σε αυτήν θα μπορεί κανείς να γνωρίσει από κοντά κάποιους από τους καλλιτέχνες που θα παρευρεθούν «συστήνοντας» τα έργα τους.

Από την επισκεψιμότητα της έκθεσης καταλαβαίνει κανείς πως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για ένα γεγονός που παίρνει και κοινωνικές διαστάσεις μιας και ο κ. Ευάγγελος Καπόπουλος (FineArtKapopoulos) επεσήμανε πως αυτή είναι η αρχή προκειμένου να καθιερωθούν οι δημοπρασίες αυτού του επιπέδου στην Πάτρα.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει ο Νίκος Καλατζής ενώ οι επισκέπτες το βράδυ της δημοπρασίας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ελεύθερο πάρκινγκ στο Auto Parking Patras, Γεροκωστοπούλου 12.

Aκολουθούν φωτογραφίες με μια μικρή "πρώτη γεύση" από όσα μπορεί κανείς να δει και να αποκτήσει απόψε στο King George Hall.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά