Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CHRISTMAS MARKET ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΗΡ 16-17/12: ΓΝΩΡΙΣΤΕ 85 ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΟ SHOPPING

CHRISTMAS MARKET ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΗΡ 16...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ψώνια και δημιουργικά εργαστήρια

Ολοήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά χειροτεχνιών της Art Yet Fun θα φιλοξενηθεί στη συνεδριακή σάλα του ημιόροφου του ξενοδοχείου Αστήρ το επόμενο σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου μαζί με παράλληλες εκδηλώσεις.  Από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ καλούμαστε να γνωρίσουμε δημιουργούς της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής αλλά και ονόματα από όλη την Ελλάδα. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες διοργανώσεις σε Αγορά Αργύρη και Royal με πολύ ικανοποιητική απήχηση.

Συγκεκριμένα θα μας συστηθούν 85 χειροτέχνες / οικοτέχνες, από την Αχαία, τη Δυτική Ελλάδα και τη Πελοπόννησο, παρουσιάζουν ένα κόσμο ομορφιάς βασισμένο στην τέχνη, το μεράκι και το ταλέντο. Η πολύ μεγάλη ποικιλία αποκλειστικά χειροποίητων ειδών περιλαμβάνει: Γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, είδη δώρων, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα,  κεραμικά, ρούχα, τσάντες, φυσικά καλλυντικά, σαπούνια, κεριά, εδώδιμα, κούκλες, παιχνίδια, μπισκότα, γλυκά, κοσμήματα, κατασκευές, πίνακες, φωτιστικά, ευφάνταστα  αξεσουάρ, πολλές φρέσκες ιδέες  αλλά και αποκλειστική, πρώτη παρουσίαση χειροτεχνημάτων.

Ο χώρος του Christmas Art yet Fun Market αυτή τη φορά καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο,  στολισμένο και ζεστό, με το τζάκι αναμμένο, με χρώματα και χριστουγεννιάτικη διάθεση και ήχους ανάλογους.

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για τους ενήλικες

Σάββατο 12.30-13.30
Το δικό μας γούρι-κόσμημα, από το
Marble Πάτρας
Το Marble Πάτρας μας παρουσιάζει υλικά και τρόπους για να κατασκευάσουμε το δικό μας γούρι - κόσμημα για το 2018. Ανάμεσα σε φούντες, χάντρες, κορδόνια και μοτίφ, τι θα επιλέξουμε; Το γούρι θα κληρωθεί στο τέλος στο κοινό.
(Ελεύθερη παρακολούθηση)

Σάββατο 17.30-18.30
Το Πάρτυ-Καλλιτεχνικό Εργαστήρι και η Αναστασία Κασσιάδη μας υπόσχονται ένα δημιουργικό απόγευμα Σαββάτου με Ντεκουπάζ σε πίνακα με επιζωγραφική. Τεχνική mixed media σε πίνακα με επιζωγραφική, πάστα διαμόρφωσης, στένσιλ, 3d φόρεμα με χαρτόνι και πολλαπλές παλαιώσεις. Στο τέλος η κατασκευή θα χαριστεί σε έναν τυχερό που θα παρακολουθήσει την παρουσίαση  (Ελεύθερη παρακολούθηση)

Σάββατο 19.00-20.00
Ζαχαροτεχνία με τη Χρυσή Μουράτ: Παρουσίαση  Χριστουγεννιάτικου μπισκοτόσπιτου
Μια ιστορία για μπισκοτένια παραμυθόσπιτα. Από αυτές που κατακλύζουν τις αισθήσεις με μυρωδιές μπαχαρικών και σοκολάτας και είναι πασπαλισμένες με αστρόσκονη και αγάπη. Με μικρά μυστικά και εύκολους τρόπους θα δημιουργήσουμε γιορτινά παραμυθόσπιτα που τρώγονται μέχρι και το τελευταίο κεραμίδι! Στο τέλος της παρουσίασης, ένας από τους συμμετέχοντες θα κερδίσει το γλυκό σπιτάκι που θα δημιουργήσουμε! (Ελεύθερη παρακολούθηση)

Σάββατο 20.30
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ροές» - Χορός, Δράσεις Πολιτισμού, μας παρουσιάζει με την χορωδία του παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Κρήτη, την Ικαρία και την Πελοπόννησο. (Ελεύθερη παρακολούθηση)

Κυριακή 18.00-19.00
“Φτιάξε τους τα Χριστούγεννα»: το Restauro και η Άμπη προτείνουν Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με τα μοναδικά χρώματα και τα μεταλλικά κεριά της Annie Sloan. Σε μια παρουσίαση στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς και να πάρετε τα δικά σας διακοσμητικά, θα μάθετε την σωστή εφαρμογή του αυθεντικού χρώματος Κιμωλίας και τη χρήση της μεταλλικής πατίνας της Annie Sloan.
Πληροφορίες στο 6934.821610 -2610.009505 (Ελεύθερη παρακολούθηση)

Κυριακή 19.30
Luiz Mendes & Zoi Besonova- Ένα καινούριο χορευτικό ζευγάρι μας εντυπωσιάζει με μια μοντέρνα χορογραφία με θεατρικά και ακροβατικά στοιχεία
(Ελεύθερη παρακολούθηση)

Κυριακή  20.00
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ροές» -
Χορός, Δράσεις Πολιτισμού μας παρουσιάζει ένα φολκλορικό χορευτικό χάπενινγκ, ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι, με μουσικές και χορούς από την Ελλάδα της Μεσογείου: Απτάλικο από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας, Χασάπικο από τον Πειραιά και Ταραντέλλα από την Ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία
(Ελεύθερη παρακολούθηση)

Για τα παιδιά

Σάββατο 11.00-12.00
Εργαστήρι δημιουργικής κατασκευής  με την Αρίστη Μπελαβγένη
(Ηλικίες 5+).Φτιάχνουμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο δεντράκι, κάτι όμορφο, χαρούμενο και μοναδικό που θα στολίσει το δωμάτιο μας αυτές τις γιορτές!
Συμμετοχή 2€- Κατόπιν κράτησης θέσης στο τηλ. 6945.213563

Κυριακή 11.00-12.00
«Η αναζήτηση των κουδουνιών του Άη Βασίλη» (Για ηλικίες 5-9)
Η Ελένη Ταμπάκη (νηπιαγωγός-προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής) σας προσκαλεί να περάσετε ένα απόγευμα με δημιουργικά παιχνίδια, όπως παιχνίδια χωρίς σύνορα, περνώντας μέσα από τον μαγικό κόσμο των στεφανιών και πηδώντας πάνω από σχοινιά και κρυμμένους θησαυρούς για αγόρια και κορίτσια. (Ελεύθερη παρακολούθηση)

Κυριακή 12.30-13.30
«Τρίλιζα» / Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης: Θεατρικό παιχνίδι - «Ο Άη Βασίλης πάει εκδρομή»
(Για ηλικίες 5-8) 
To Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, «Τρίλιζα», μαζί με τη θεατρολόγο Μαρία Αθανασοπούλου παρουσιάζουν το εργαστήρι «Ο Άη Βασίλης πάει εκδρομή». Ένα διαδραστικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών (Δωρεάν συμμετοχή)

Κυριακή 16.30-17.30
''Πέπλο, χιόνι και στολίδια... φούστες, στέμματα, ψαλίδια!''
(Ηλικίες 4- 8 ετών)
Η Χρυσόθεμις Μιτάκη (Εκπαιδευτικός – Εικαστικός) και η Βάσια Ζησιμοπούλου (Δασκάλα Χορού), σας προσκαλούν σε ένα εργαστήρι δημιουργικής κατασκευής και χορού για κορίτσια. Κατασκευάζουμε τούλινες αστραφτερές φούστες και αξεσουάρ για τα μαλλιά μας μεταμορφωνόμαστε σε Χιονονιφάδες. Συμμετοχή 3€ - Κατόπιν κράτησης θέσης στο τηλ. 6983.254484

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View