Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

MARABOO CHRISTMAS GALA: ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ RED CARPET & STAGE, ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ROYAL ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

MARABOO CHRISTMAS GALA: ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ολοι εδώ για την "Κιβωτό της Αγάπης"

Μέσα σε γιορτινή, εγκάρδια ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο πλέον Christmas Gala του πατρινού fashion brand Maraboo στην επιβλητική σάλα εκδηλώσεων του Royal προσελκύοντας την περασμένη Κυριακή περίπου 500 άτομα κάθε ηλικίας. Όπως σχολιάζουν οι διοργανώτριες Αλεξία Παππά και Εφη Σιαίνη το event «αγκάλιασαν» από παιδάκια 10 ετών μέχρι θεατές 80 χρόνων, δημιουργώντας ένα πολύ ζωντανό κλίμα, με δυναμικό παλμό, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή, μετά από το χαρούμενο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, το Μaraboo show και την πασαρέλα γνωστών πατρινών, ήταν όταν ανέβηκαν στη σκηνή τα παιδάκια της «Κιβωτού της Αγάπης».

Πλήθος συμπολιτών, από τον επιχειρηματικό, εμπορικό, καλλιτεχνικό κι επιστημονικό κόσμο έσμιξαν εκεί. Αισθητή έγινε και η υποστήριξη διαφόρων φιλανθρωπικών σωματείων μέσα από εκπροσώπους τους. Η προσέλευση ξεκίνησε στις 5.30 μ.μ. ενώ η όλη βραδιά τελείωσε στις 10 το βράδυ.

Αρχικά χειροκροτήθηκε στο stage η χειμερινή συλλογή Maraboo «La Haute Societe», που αναδείχθηκε από 6 μοντέλα με ιδιαίτερα μαντό, τούλινες φούστες και λαμπερά τοπ με παγιέτες. Κατόπιν εμφανίστηκαν μικροί τυμπανιστές και η ορχήστρα της Πολυφωνικής με τρεις τενόρους σε επίκαιρο, χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο. Η παρουσίαση του τι-σερτ Only Love από γνωστούς συμπολίτες ήταν και η πιο πολυαναμενόμενη στιγμή, αφού όλοι ήθελαν να δουν οικεία και αγαπητά πρόσωπα στον απρόσμενο ρόλο του «μοντέλου». Το χορευτικό από τις μαζορέτες Rising Flames του Προμηθέα και οι ανδρικές ομάδες της Παναχαικής και του ΝΟΠ επίσης καταχειροκροτήθηκαν. Όπως φαίνεται, η πολυπρόσωπη εκδήλωση συνεχίζει να έχει μεγάλο ρεύμα και πλούσιο κοσμικό απόηχο συνδυάζοντας γόνιμα τη μόδα, την τέχνη, τον αθλητισμό αλλά και τα φιλανθρωπικά αισθήματα που μας διακατέχουν ειδικά τέτοιες μέρες.

(Εννοείται δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλάξουμε από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, σας δίνουμε το ελάχιστο δείγμα).

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View