Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη Φινλανδία για τον ΠΑΟΚ

Βόλεϊ: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη Φινλανδία ...

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τη Φορντ Στορ Λεβοράντα Σασταμάλα

Στη Φινλανδία βρίσκεται από την Κυριακή  η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ενόψει της εναρκτήριας αναμέτρησής της για τον 2ο όμιλο του Champions League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν στην πόλη Χαμεενλίνα τη Φορντ Στορ Λεβοράντα Σασταμάλα και φιλοδοξούν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η πρώτη ομάδα από τη Φινλανδία (αλλά και γενικότερα από τις χώρες της Σκανδιναβίας) που συμμετέχει στους ομίλους του Champions League, κάτι που πέτυχε αποκλείοντας στα προκριματικά στο «χρυσό» σετ την τσέχικη Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε.

«Είναι το πρώτο ματς στη φάση των ομίλων και θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την αντίπαλη ομάδα αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Θέλουμε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση. Θα μπούμε στο γήπεδο, θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να επιστρέψουμε με την νίκη», δήλωσε ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 7 μ.μ., με διαιτητές τον Ιταλό Σάντι και τον Ουκρανό Κόβαλτσουκ. Στο 2ο όμιλο μετέχουν επίσης η γερμανική Φριντρισχάφεν και η τουρκική Χάλκμπανκ, οι οποίες αναμετρώνται την Πέμπτη (7/12) στη Γερμανία.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports