Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλο το "παρασκήνιο" της σύλληψης του ντελιβερά στην Πάτρα με την ψεύτικη ληστεία

Όλο το "παρασκήνιο" της σύλληψ...

Είναι η τρίτη υπόθεση που εξιχνιάζει η Ασφάλεια Πατρών

Μια ακόμα περίπτωση ψεύτικης ληστείας στην Πάτρα εξιχνιάζει η Ασφάλεια Πατρών, μετά από έρευνα. Και στην περίπτωση του 20χρονου ντελιβερά τα 450 ευρώ που του έλειπαν δεν  τα πήρε κανένας ληστής, αλλά τα είχε υπεξαιρέσει ο ίδιος από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν και ήθελε να καλύψει τα νώτα του... Αυτή χρονικά είναι η πρώτη περίπτωση καταγγελίας ψευδούς ληστείας αλλά η τρίτη που εξιχνιάζεται.

Πρώτη ήταν αυτή της συνεργάτιδας του Αρσακείου ενώ ακολούθησε ο 25χρονος που εργαζόταν στο πρακτορείο του αδελφού του και έχασε τα χρήματα σε διαδικτυακά στοιχήματα.

Ο 20χρονος συνελήφθη χθες από την Ασφάλεια Πατρών γιατί τα στοιχεία της υπόθεσης σε κάποια σημεία δεν "κολλούσαν". Οι αστυνομικοί βρήκαν δεδομένα που τους προβλημάτιζαν. Ο νεαρός είχε καταγγείλει τον Αύγουστο ότι έπεσε θύμα ληστείας στη συμβολή των οδών Μειλίχου και Ορφανίδου στην Πάτρα. Όπως είπε, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, ενώ αυτός κινείτο με το μηχανάκι του, του έκλεισαν τον δρόμο. Ένας από αυτούς τον χτύπησε και του πήρε τα 450 ευρώ.

Ο άνδρας και χθες επανέλαβε αυτό το σενάριο στους αστυνομικούς, ωστόσο υπό το βάρος των στοιχείων ομολόγησε ότι είχε καταγγείλει ψεύτικη ληστεία, αδίκημα για το οποίο συνελήφθη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

"Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διανομέας φαγητού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ο δράστης πριν τέσσερις μήνες περίπου υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ από κατάστημα που εργαζόταν και προκειμένου δικαιολογήσει την απώλεια των χρημάτων, κατήγγειλε ψευδώς ληστεία σε βάρος του.

Ειδικότερα, ο 20χρονος διανομέας φαγητού, ανέφερε ότι κινούμενος με δίκυκλο μοτοποδήλατο, δυο άγνωστοι δράστες οδηγώντας μοτοσικλέτα, του ανέκοψαν την πορεία του και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν τα χρήματα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την εξιχνίαση της ληστείας από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, ενώ υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων που προέκυψαν, ο 20χρονος ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση των χρημάτων.

Ουσιαστικά πρόκειται για την τρίτη περίπτωση σκηνοθετημένης ληστείας που εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών τους τελευταίους μήνες.
ΣΧΕΤΙΚΑ  ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ        α) 21-10-2017: Συνελήφθη 36χρονη που σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της , β)  20-11-2017: Συνελήφθη 25χρονος που σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του

Επισημαίνεται, ότι οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τη διερεύνηση καταγγελιών, διενεργούν πάντοτε με σοβαρότητα και εχεμύθεια, ενδελεχείς και εμπεριστατωμένες έρευνες, συλλέγοντας αντικειμενικά στοιχεία και δεδομένα και δεν δέχονται αβίαστα τις  υποκειμενικές μαρτυρίες, που κατατίθενται από τους παθόντες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς κατάλαβε η Ασφάλεια Πατρών ότι η "ληστεία" ήταν υπεξαίρεση - Την Τρίτη στον ανακριτή η συνεργάτιδα του Αρσακείου που πήρε 80.000 ευρώ

"Μόδα" οι μαϊμού καταγγελίες για ληστείες στην Πάτρα-Ντελιβεράς είχε υπεξαιρέσει τα χρήματα που έλεγε οτι του έκλεψαν...

Και αυτή η ληστεία στην Πάτρα ήταν ψεύτικη ... - The Best News

Aύριο στον Ανακριτή η 36χρονη για την υπεξαίρεση ... - The Best News

"Επιδημία" σκηνοθετημένων ληστειών στην Πάτρα ... - The Best News

Κοντά στις 80.000 ευρώ η λεία της ληστείας στον Άγιο ... - The Best News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις