Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Από την Λειβαδιά περνά η κορυφή για την ΑΕΚ

Σουπερλίγκ: Από την Λειβαδιά περνά η κορ...

Το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Πλησιάζοντας στα μισά της εφετινής Super League, αρχίζει και διαμορφώνεται η «κατάσταση» αναφορικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε από το πρωτάθλημα, που χωρίς αμφιβολία, είναι το πιό ενδιαφέρον των τελευταίων ετών. Κατ΄ αρχήν υπάρχει μία «τριπλέτα» που θα διεκδικήσει τον τίτλο, καθώς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός φαίνεται πως ξεχωρίζουν.

Ο Ατρόμητος ως η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, έχει σχεδόν βέβαιη μία θέση στην προνομιούχο πεντάδα, η οποία αναμένεται να κλείσει με έναν εκ των Παναθηναϊκού και Πανιωνίου, χωρίς να αποκλείονται η Ξάνθη και ο Λεβαδειακός.

Επιπλέον, ο Πλατανιάς δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία, ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή σε μία «μάχη» που αναμένεται «σκληρή», δεδομένου ότι σήμερα μεταξύ των θέσεων 7-15 ...μεσολαβούν μόλις τέσσερις βαθμοί.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του φιλόδοξου και αποτελεσματικού Λεβαδειακού, με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει επικεφαλής και φυσικά θα διατηρήσει την ψυχολογία σε θετικό πρόσημο, ενόψει του καθοριστικού αγώνα στην Βιέννη με την Αούστρια, για την πρόκριση στους «32» του Εuropa League.

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται τη Δευτέρα από τον ουραγό Πλατανιά και είναι το λογικό φαβορί για την νίκη, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα γίνουν οι αγώνες Λαμία-Παναιτωλικός και ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

17:15 Λαμία-Παναιτωλικός

17:15 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 Λεβαδειακός-ΑΕΚ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports