Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Μονόδρομος η νίκη για την Παναχαϊκή - Υποδέχεται σήμερα (18.00) τον Εθνικό

Βόλεϊ: Μονόδρομος η νίκη για την Παναχαϊ...

Για την 6η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ

Μεγάλο ντέρμπι στη μάχη για την παραμονή θα γίνει σήμερα (18.00) στην Πάτρα, όπου η Παναχαϊκή στοχεύει στην πρώτη της νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προέρχεται από τέσσερις ήττες, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ. Συνήθως η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων καθώς οι πέντε από τους έξι αγώνες που έχουν γίνει στο παρελθόν έχουν νικήσει οι γηπεδούχοι.

Στην ομάδα της Πάτρας δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειας και όλοι αντιμετωπίζουν τον αγώνα σαν... τελικό.  «Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Οι ήττες εκτός ότι μας έχουν κρατήσει χαμηλά στη βαθμολογία μας φέρνουν πισω στην ψυχολογία και αυτό μας πιέζει καθημερινά. Ειδικά με τις ομάδες που έχουμε κοινούς στόχους πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε βαθμούς», δήλωσε ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έφτασε στην Πάτρα και το απόγευμα θα κάνει και προπόνηση. Οπως παραδέχτηκε και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς για τον Αντρέι Ρίστιτς. Ο Σέρβος ακραίος ενημέρωσε την διοίκηση πως θέλει να αποχωρήσει διότι έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 Ιταλίας.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή την περίοδο για τον Εθνικό αλλά ο Εθνικός ούτε θα διαλυθεί, ούτε θα σταματήσει να υπάρχει. Θα δώσουμε τη μάχη μας με τους πιστούς ανθρώπους του συλλόγου και φυσικά τους αθλητές που ζουν για την ομάδα. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να ανακάμψει η ομάδα.

Ναι, ο Ρίστιτς μάλλον θα αγωνιστεί για τελευταία φορά. Υπάρχει πλάνο για την επόμενη μέρα αλλά δεν είναι της παρούσης να το συζητήσουμε. Προέχει ο αγώνας με την Παναχαϊκή. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για τη νίκη. Θα είναι δύσκολος αγώνας γιατί και η Παναχαϊκή θέλει τους βαθμούς αλλά είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε».

Σε έξι αγώνες που έχουν γίνει στο παρελθόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγείται στις νίκες με 5-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bόλεϊ: "Νοσοκομείο" η Παναχαϊκή - Κάλεσμα στους Πατρινούς για το παιχνίδι με τον Εθνικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports