Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με τους Περιφερειάρχες συναντήθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Με τους Περιφερειάρχες συναντήθηκε ο υφυ...

Ανάμεσά τους και ο Απόστολος Κατσιφάρας

Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων ήταν το επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με αντιπροσώπους των Περιφερειών της χώρας. Στη διάρκεια της σύσκεψης μελετήθηκαν διεξοδικά όλες οι απορίες που είχαν προκύψει μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου και αποφασίστηκε η σύσταση κεντρικού συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα στελεχώσουν εκπρόσωποι όλων των Περιφερειών, με στόχο την ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την έκδοση ερμηνευτικής εγκυκλίου το αμέσως επόμενο διάστημα, κατόπιν διαβούλευσης με τις Περιφέρειες. Την πρωτοβουλία του υφυπουργού χαιρέτισε το σύνολο των Περιφερειών.

Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γερακίνα Μπισμπίνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού της Αττικής, Σπύρος Πάντζας, καθώς και λοιποί εκπρόσωποι των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου και Νοτίου Αιγαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ποδοσφαιρικό τουρνουά στη μνήμη του Τάκη Γκίκα

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports