Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έφυγε απο τη ζωή ο Απολλωνιστής Φίλιππος Κονιδάρης

Έφυγε απο τη ζωή ο Απολλωνιστής Φίλιππος Κονιδάρης
Κόντης Γιάννης

Πένθος στην οικογένεια του Απόλλωνα

Βαρύ πενθος στην οικογένεια του Απόλλωνα από την είδηση ότι ο Φίλιππος Κονιδάρης  έχασε την μάχη με την επάρατο νόσο και  έφυγε στα 60 του από τη ζωή.
Ο Κονιδάρης  υπήρξε μέλος της ομάδας του Απόλλωνα και συμπαίκτης με τους: Α. Κολλυρόπουλο, Ανδρ. Λαμπρόπουλο, Αντ.Λαμπρόπουλο,  Κ.Πετρόπουλο, Τ.Πετρόπουλο, Α. Κάνιστρα , Μολφέτα, Αντωνάκη, Φαρμάκη, Δημητριάδη, Γιαννόπουλο, Κοντό, Κωσταντινίδη κ.α. Αυτή  η ομάδα επικράτησε της Νίκη Βόλου στο μπαράζ ανόδου με 73-58 το 1971 και  για πρώτη φορά στην ιστορία της πήρε την άνοδο για την Α΄Εθνική. 
Μετά την ενεργό δράση ο Φίλιππος Κονιδάρης ασχολήθηκε με το μπάσκετ ως παράγοντας ενώ  το 1983 ήταν ο πρώτος πρόεδρος της νεοσύστατης  Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαϊας –Ηλείας. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» κατόπιν ενημέρωσης περί του θανάτου του επί ετών παίκτη, φίλου, μέλους του Δ.Σ., αλλά προπάντων μέλους της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα, Φίλιππου Κονιδάρη, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε: 1) Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία, 2) Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος, 3) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν και 4) Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports