Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ) ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΟΙ «ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ΑΥΤΙΑ». ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ «ΒΕΡΣΙΟΝ»

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠΕΜΠΤΗ,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Όλα του γάμου δύσκολα

Μέχρι την τελευταία στιγμή, διατηρεί το «ρεύμα» της ιδιαίτερα ικανοποιητικής προσέλευσης η κωμωδία εποχής και παρεξηγήσεων «Ψύλλοι στ’ αυτιά» στο Επίκεντρο η οποία έκανε δεύτερο κύκλο παραστάσεων με γνωστούς και αγαπητούς ερασιτέχνες ηθοποιούς επί σκηνής. Με το βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα επικεφαλής του 14μελούς θιάσου σε διπλό ρόλο (μεγαλοαστού συζύγου και αφελούς λακέ ξενοδοχείου) και την προσθήκη των Τζούλιας Ροδοπούλου και Γιάννη Λιλή στο υποκριτικό team, το έργο διασκέδασε ακόμα περισσότερο κόσμο και το βράδυ της Τρίτης που ξαναπήγαμε ανακοινώθηκαν τρεις τελευταίες έξτρα παραστάσεις -Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 30/11, 1-2/12.

Ασυζητητί πρόκειται για ένα πολύ κεφάτο και ευχάριστο θέαμα, σκηνοθετημένο από το συμπολίτη Μίλτο Νίκα με εξωστρέφεια, αμεσότητα και ρυθμό. Μια συνολικά καλοπαιγμένη, εύπεπτη παράσταση που μπορεί να την δουν θεατές κάθε κατηγορίας.

Μεταφερόμαστε στο Παρίσι των αρχών του 1900, σε ένα αστικό σαλόνι «καλής κοινωνίας» και σε ένα ξενοδοχείο- ερωτική φωλιά. Με αφορμή την πεσμένη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, ξεδιπλώνεται ένα γαιτανάκι παρεξηγήσεων αλλά και πικάντικων σκηνών. Μια επιστολή πυροδοτεί πολλά -πολλά κυνηγητά και ένα διαρκές «κρυφτό» σε πόρτες που ανοιγοκλείνουν. Ένα λεκτικό πρόβλημα, ένας λατίνος πιστολέρο, μια αχαλίνωτη ερωτική πολιορκία και απανωτές κλωτσιές ξεσηκώνουν πολύ γέλιο. Δείτε το, προλαβαίνετε ακόμα, φέρει την υπογραφή του γάλλου μαέστρου του μπουλβάρ, Ζορζ Φειντό που άφησε εποχή στη συζυγική φάρσα με κοινωνικές προεκτάσεις.

 

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ

Τζούλια Ροδοπούλου (Ραυμόνδη), Νάντια Κωνσταντινίδη (Λουίζ), Ιάσονας Φωτήλας (Βίκτωρ Εμμανουήλ και Πος), Λεωνίδας Ευφραιμίδης (Ντον Κάρλο), Κώστας Τσορτός (Τουρνέλ), Μάκης Νικολόπουλος (γιατρός), Γιάννης Πετρούτσος (Καμίλ), Τζίμης Πολίτης (Φεραγιόν), Ηλίας Ηλιόπουλος (μπάτλερ Ετιέν) Αναστασία Μαρκάκη (Αντουανέτα). Και ακόμα οι Λάκης Βανταράκης, Σεσίλια Χαρμπίλα,  Μάρω Σκούτα, Γιάννης Λιλής.

* Σκηνοθεσία Μίλτος Νίκας, σκηνικά –κοστούμια Μαρία Βασιλάκη, φωτισμοί Νίκος Γιατράκος, κίνηση Κατερίνα Αναλυτή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View